Efort minim pentru funcţionarea constantă a unui cazan pe lemne cu gazeificare durabil

1

Achiziţionarea unui cazan pe lemne cu gazeificare este un proces care trebuie analizat intens, deoarece atunci când investiţi o sumă considerabilă de bani trebuie să aveţi garanţia calităţii şi a durabilităţii.

Construcţia cazanului pe lemne, cheia către o viaţă lungă

Cazan pe lemne cu gazeificare durabil Idella Fire Wood 25 KW

Cazan pe lemne cu gazeificare durabil Idella Fire Wood 25 KW

Felul în care un cazan pe lemne este construit şi materialele folosite determină o viaţă mai lungă sau mai scurtă a acestuia. Cazanul pe lemn cu gazeificare Idella Fire Wood are o construcţie solidă, camera de combustibil fiind extrem de robustă. Acest lucru determină o viaţă de funcţionare lungă, timp în care vă veţi bucura de o eficienţă cu până la 30% mai mare decât a sistemelor tradiţionale.

De asemenea, toate părţile care se află în contact cu focul sunt realizate din oţel de 6 mm, fapt care determină o rezistenţă mare în timp.

Uşurinţa manevrării cazanului contribuie la sporirea durabilităţii

Un cazan pe lemne cu gazeificare durabil este uşor de manevrat şi nu necesită niciodată bruscări. Acest lucru este posibil la cazanul Idella Fire Wood, deoarece pentru a pune în funcţiune instalaţia nu trebuie decât să umpleţi centrala cu lemne şi să aprindeţi focul. Restul procesului vine de la sine, iar singura responsabilitate pe care o aveţi este aceea de a alimenta cu cazanul cu lemne. Deoarece camera de ardere este foarte mare, puteţi folosi lemne lungi, chiar de 0,5 m pentru ardere. Mai mult de atât, în timpul arderii şi în momentul pornirii cazanului veţi avea ajutorul ventilatorului de interior, care veghează buna funcţionare a procesului.

Garanţia certifică durabilitatea unui cazan

Un cazan pe lemne cu gazeificare durabil trebuie să primească o garanţie satisfăcătoare. De exemplu, cazanul Idella Fire Wood primeşte la achiziţionare o garanţie de 2 ani. Ba mai mult, termenul garanţiei poate creşte până la 5 ani, dacă instalarea cazanului se face de către persoanele specializate în domeniu.

Descrierea cazanului pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 25 KW – IFW-GE 25

Un cazan pe combustibil solid are la baza funcţionării sale principiul gazeificării (sau cel al distilării) lemnelor. Combustibilul solid, pus în încăperea superioară a centralei (magazia de lemne), în contact cu jarul produs pe grătar dă naştere la gaze care prin combinare cu aerul comburant (aerul primar) creează un amestec combustibil.

Mai multe detalii despre acest cazan pe lemne cu gazeificare şi despre alte tehnologii de ardere găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Set panouri solare cu puffer apă caldă ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns