Investeşte într-un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW pentru economii lunare la electricitate

0

Lună de lună plătim facturi considerabile pentru utilităţi. Gazele, apa caldă, electricitatea sau internetul sunt doar câteva dintre serviciile pe care trebuie să le achităm. Este greu să facem economii când aceste sume de plătit sunt mari, însă există metode alternative pentru a ne echipa casa inteligent, în aşa fel încât cheltuielile să devină minime.

Cât de mult plătiţi pentru factura de energie electrică?

Sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW de rețea

Sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW de rețea

Această întrebare cu siguranţă nu vă face să zâmbiţi, mai ales dacă beneficiaţi de electricitate de la reţeaua naţională. O casă mare, cu grădină, are nevoie de o cantitate la fel de mare de energie electrică. Fie că este vorba despre iluminat, încălzirea apei cu un boiler electric sau punerea în funcţiune a multiple aparate, electricitatea este o necesitate.

O casă echipată inteligent poate diminua enorm cheltuielile lunare. De exemplu, pentru iluminat se pot folosi stâlpi cu lămpi cu LED-uri care funcţionează cu ajutorul energiei solare. Tot energia solară se poate folosi şi pentru un sistem care să încălzească apa menajeră sau care să îşi aducă aportul la încălzitul locuinţei.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW, cheia către economii lunare

Nici sistemele fotovoltaice nu sunt de ignorat, căci ele aduc un plus de electricitate necesară locuinţei. Fie că este sistem fotovoltaic on-grid sau off-grid, acesta este perfect pentru a contribui la necesarul de energie electrică al locuinţei.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW este conectat la reţeaua naţională de electricitate şi nu poate funcţiona în timpul nopţii sau în caz de vreme nefavorabilă, din cauza lipsei acumulatorilor de energie. În cazul unui exces de energie produsă ziua, aceasta este injectată în reţea pentru a fi folosită de către alţi consumatori. Un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW reprezintă o variantă eficientă de a micşora facturile la electricitate şi de a produce energie electrică într-un mod eco-friendly.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW de reţea, eficienţă şi economie

Panourile fotovoltaice kit complet de 4 kW de reţea şi invertor on-grid sunt destinate conectării la reţeaua naţională, în scop industrial. Datorită puterii instalate de 4KW şi a producţiei medie zilnice anuale de 13,2 kWh, acest sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW se adresează consumatorilor mari, cu destinaţie comercială.

Acest kit fotovoltaic de 4 KW de reţea este alcătuit dintr-un generator fotovoltaic format din 16 panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250W, un invertor solar de reţea monofazat on-grid SE 3000 SolarEdge şi un contor pentru măsurarea energiei produse. Panourile pot fi montate pe acoperiş sau pe sol, acest sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW având un randament garantat pe o perioadă mare de timp.

Descrierea panourilor fotovoltaice kit complet de 4 kW cu invertor on-grid SE 3000-EUR

Un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW conectat la rețeaua națională de electricitate este alcătuit dintr-un generator fotovoltaic format dintr-un anumit număr de panouri, un invertor solar de rețea și un contor pentru măsurarea energiei electrice produse. Sistemele fotovoltaice de rețea sau on-grid nu au acumulatori de stocare a energiei, iar energia produsă pe timpul zilei este utilizată fie pentru consum propriu, ori în cazul unui exces, aceasta este injectată în rețea pentru a fi utilizată de alți consumatori. Panourile fotovoltaice kit complet de 4 KW cu invertor on-grid SE 3000-EUR reprezintă un sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW cu conectare în rețea, cu destinație industrială. Alcatuit din 16 panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat, acest sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW produce energia necesară doar pe timp de vreme favorabilă și nu deține baterii. Panourile fotovoltaice kit complet de 4 kW cu invertor on-grid SE 3000-EUR au un randament garantat pe o perioadă mare de timp și pot fi montate atât pe acoperiș, cât și la sol.

Mai multe detalii despre aceste panouri fotovoltaice kit complet de 4 kW cu invertor on-grid şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns