Pentru o călătorie fără griji, apelează la miniturbine eoliene pentru vacanţă

2

Nu există persoană care să nu iubească sentimentul de eliberare pe care ni-l oferă o vacanţă. Fie că este la munte sau la mare, o călătorie ne desprinde de griji şi de problemele cotidiene, fiind o metodă excelentă de recreere.

Energia electrică necesară electronicelor mici, o problemă în vacanţă

Miniturbine eoliene pentru vacanță

Miniturbine eoliene pentru vacanță

În funcţie de locul ales pentru călătorie, pot apărea diverse probleme. Este bine să vă asiguraţi din timp că beneficiaţi de serviciile dorite. Dacă vă veţi caza la un hotel sau la o pensiune totul vă va fi asigurat, inclusiv energia electrică. Însă dacă iubiţi călătoriile pe apă sau la munte, departe de tehnologie, obţinerea energiei electrice poate reprezenta un impediment.

Chiar dacă doriţi să vă detaşaţi total de lumea de zi cu zi, aveţi nevoie şi de energie electrică. Pentru aceste cazuri, puteţi apela cu încredere la miniturbine eoliene pentru vacanţă.

Miniturbine eoliene pentru vacanţă, o investiţie excelentă

Atunci când preferaţi vacanţele în inima naturii, miniturbinele eoliene vă pot oferi energie electrică fără a polua, deci tehnologia lor de funcţionare nu contravine principiilor de protecţie a mediului pe care le aveţi. Aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă folosesc vântul drept materie primă, deci nu trebuie să mai investiţi nimic ulterior, întrucât energia eoliană, precum şi cea solară, sunt complet gratuite.

Aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă au greutăţi mici, care se învârt în jurul a 6 kg. Acest lucru le face uşor de transportat, dar şi de instalat temporar.

Cu rulota sau cu barca, beneficiezi de energie pentru electronicele mici folosind miniturbine eoliene pentru vacanţă

Călătoriile pe apă sunt un deliciu pentru turişti. Multe persoane preferă să petreacă timp pescuind sau mergând cu vaporul. Cu toate acestea, principala problemă în călătoriile cu barca este reprezentată de faptul că electricitatea lipseşte şi trebuie obţinută cu ajutorul tehnologiilor alternative.

Pe de altă parte, vacanţele cu rulota sunt preferate de multe persoane care doresc să se relaxeze fără a cheltui o avere în vacanţă. Rulota este o metodă eficientă şi economă de a călători, însă intervine şi aici problema electricităţii. Pentru ambele variante de călătorie, investiţia în miniturbine eoliene pentru vacanţă este una de viitor.

RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W – miniturbine eoliene pentru vacanţă sunt de calitate înaltă şi sunt special concepute pentru a porni atunci când vântul are viteza de 2.5 m/s. Acestea pot oferi o putere de la 3W până la 44W. Pe sol sau pe apă, aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă sunt varianta ideală de a încărca rapid electronicele de mici dimensiuni.

Descriere miniturbine eoliene pentru vacanţă RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W

Aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă sunt soluția de încărcare rapidă a electronicelor de mici dimensiuni, a sistemelor de iluminat cu Led-uri. La pescuit sau în vacanță, această miniturbină eoliană este de un real folos la un preț rezonabil.

Acest produs este recomandat pentru sisteme permanente, conține frână electronică pentru a proteja bateriile în cazul vânturilor mari.

Aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă oferă o modalitate sigură de încărcare a bateriilor în locații îndepărtate și dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost foloite în operațiuni critice pentru telecomunicații, colectarea de date stiințifice.

Mai multe detalii despre aceste miniturbine eoliene pentru vacanţă, dar şi despre alte turbine eoliene găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Investește în sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW | eSolar.ro

  2. Pingback: Kit fotovoltaic cu injectare în reţea 10,5 kW | eSolar.ro

Lasa un raspuns