Pentru consumatorii mari se preferă un acumulator solar fotovoltaic Hoppecke cu capacitate ridicată de descărcare

0

Un acumulator solar fotovoltaic are rolul de a înmagazina energia produsă de panouri. Această energie este pusă în funcţiune în momentul de maximă nevoie, aşa cum sunt penele de curent, momentele din noapte sau în locurile în care nu există o altă sursă de electricitate. Spitalele, pensiunile, hotelurile, staţiile radio sau alte aplicaţii în telecomunicaţii au în permanenţă nevoie de o sursă sigură de energie. Tocmai de aceea pentru aceşti consumatori se preferă un acumulator solar fotovoltaic Hoppecke cu o capacitate mare Ah.

De ce este special un acumulator solar fotovoltaic Hoppecke 6V 5 OPzV bloc solar.power 300?

Acumulator fotovoltaic cu gel Hoppecke

Acumulator fotovoltaic cu gel Hoppecke

Acest acumulator solar fotovoltaic Hoppecke este diferit faţă de alţi acumulatori datorită electrolitului din interior sub formă de gel. Prezenţa acestuia creşte durabilitatea bateriei, pentru că o face mai rezistentă în faţa şocurilor şi a condiţiilor grele de mediu. O baterie solară cu gel este perfectă pentru a face economii, pentru că are o viaţă lungă şi nu necesită costuri mai de întreţinere. Energia pusă în funcţiune este eco-friendly.

Alege un acumulator solar fotovoltaic Hoppecke sigilat

Acumulatorii solari sigilaţi valorifică tehnologia VRLA. Aceasta presupune ca bateria să nu scape gaz prin supapele de siguranţă decât dacă este supraîncărcată şi cedează. În acest fel se garantează rezistenţa bateriei în timp.

O baterie solară Hoppecke cu autodescărcare scăzută este eficientă pentru consumatorii care încarcă bateria mai rar. De exemplu, poate trece chiar şi o perioadă de un an între încărcările unui acumulator solar fotovoltaic Hoppecke, pentru că aceasta nu se va deteriora. Această rezistenţă se datorează utilizării reţelelor de calciu şi plumb şi material de înaltă puritate.

Un acumulator solar fotovoltaic Hoppecke cu tensiune de 6V şi capacitate la descărcare în 100 de ore de 330Ah este perfect pentru aplicaţiile în telecomunicaţii sau pentru alţi consumatori mari. Acumulatorul este compact, uşor de instalat şi de depozitat.

Descrierea acumulatorului fotovoltaic cu gel Hoppecke 6V 5 OPzV bloc solar.power 300

Acumulatorul fotovoltaic cu gel 6V 5 OPzV bloc solar.power 300, fabricat de Hoppecke, este folosit că sursă de alimentare în aplicaţiile stand-by say online utilizate în domeniul telecomunicaţiilor, energiei, spitalelor sau televiziunii. Bateriile cu gel nu au nevoie de întreţinere şi suportă peste 1800 de cicluri de descărcare parţială. Aceste baterii au posibilitatea de a fi stocate pe perioade lungi de timp, de până la un an, fără a fi încărcate. Acumulatorul cu gel 6V 5 OPzV bloc solar.power 300 are o garanţie de doi ani şi mai poate fi utilizat în sistemele solare sau eoliene, dar şi în staţiile de difuzare radio.

Mai multe detalii despre acest acumulator fotovoltaic cu gel Hoppecke pentru aplicaţiile stand-by de telecomunicaţii, dar şi despre alte detalii din tehnologia solară fotovoltaică găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns