Profită de avantajele unui pachet de panouri solare pentru apa caldă necesară locuinţei tale

0

Acasă trebuie să uităm de toate grijile şi să ne relaxăm, să ne simţim confortabil şi să ne bucurăm de fiecare moment alături de familie. Trebuie să încercăm să scăpăm de toate grijile folosind mereu cele mai eficiente instalaţii pentru casă. Energia electrică, apa caldă menajeră sunt doar câteva dintre necesităţile unei locuinţe.

Casa noastră, dependentă de apa caldă

Pachet solar fără boiler cu 3 panouri solare plane preț

Pachet solar fără boiler cu 3 panouri solare plane IFST 2.08

Apa caldă nu este un lux, ci o necesitate. Ţi s-a întâmplat vreodată să ajungi de la serviciu obosit, iar când îţi doreai doar să faci un duş relaxant să realizezi că nu ai apă caldă? Sau poate trebuia să speli vasele după o cină în familie şi ti-ai dat seama că apa caldă lipseşte cu desăvârşire. Nu a fost prea plăcut, nu-i aşa?

Este esenţial ca o locuinţă să beneficieze de apă caldă, aceasta ne este necesară în multe activităţi zilnice. Plata facturilor, din cauza consumului mare, poate fi însă în unele perioade destul de ridicată, însă există metode alternative pentru a putea obţine eficient apa într-o locuinţă.

Un sistem solar cu pentru apa caldă cuprinde obligatoriu panouri solare, aşa cum sunt cele plane IFST 2.08. De exemplu, aceste panouri solare pot forma împreună cu alte câteva componente de bază o instalaţie excelentă pentru obţinerea apei calde într-o gospodărie.

Panouri solare IFST 2.08, calitate şi eficienţă

Un set format din 3 panouri solare plane IFST 2.08 împreună cu staţia solară, controlerul şi accesoriile pentru zona colectorului formează un pachet solar pentru apa caldă calitativ şi foarte eficient. Cele trei panouri solare a câte 2.08 mp face setul să fie perfect pentru orice familie care doreşte să facă economii în timp.

Sistemul de funcţionare al acestui pachet este cât se poate de simplu. Aceste panouri solare reprezintă „pionul principal”, deoarece captează energia regenerabilă a soarelui şi o transformă în energie termică. Aceste panouri solare plane sunt montate pe acoperiş cu ajutorul celor 3 sisteme moderne şi utile existente în pachet.

Pachetul nu conţine un boiler, aşa că încălzirea apei menajere se realizează prin montarea în locuinţe care prezintă deja boiler, cu condiţia ca acesta să aibă două serpentine, pentru apa caldă menajeră şi pentru încălzirea casei cu o centrală adiţională.

Aşadar, dacă doriţi să obţineţi apa menajeră necesară casei altfel decât prin sistemul tradiţional, puteţi să daţi o şansă acestui pachet cu panouri solare fără boiler.

Prezentare pachet solar fără boiler cu 3 panouri solare plane IFST 2.08

Pachetul solar fără boiler cu panouri solare plane IFST 2.08 conține trei colectoare solare Idella Famili Standard, fiecare având 2.08 mp și este soluția ideală pentru persoanele care își doresc facturi mai mici la întreținere. Sistemul solar are rolul de a capta energia de la soare, o transformă în energie termică, încălzind astfel apa menajeră din locuință. Pachetul solar IFST 2.08 se montează în locuințele care au deja un boiler, însă acesta trebuie să prezinte doua serpentine, una pentru încălzire cu sistem solar, iar cealaltă pentru încălzire cu centrală termică.

Mai multe informații despre acest pachet solar fără boiler cu 3 panouri solare plane IFST 2.08 găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns