Un kit solar 2 KW de reţea, cheia către economii în gospodărie

0

Consumul de energie de la reţeaua naţională este o obişnuinţă pentru majoritatea gospodăriilor. Totuşi, există familii care au înţeles avantajele kiturilor solare fotovoltaice şi care aleg să investească într-un asemenea sistem de producere a energiei verde.

Cum funcţionează un kit solar 2 KW de reţea fotovoltaic on-grid?

Kit solar 2 KW cu injectare în rețea

Kit solar 2 KW cu injectare în rețea

Un kit solar 2 KW de reţea on-grid este o investiţie în viitorul unei gospodării. Energia regenerabilă obţinută este potrivită pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră şi a altor forme de poluare. Un kit solar 2 KW de reţea on-grid nu are acumulatori, deci funcţionează doar pe timp de zi, când este vreme favorabilă. Deoarece nu există baterii solare, surplusul de energie este injectat în reţea.

Un kit solar 2 KW de reţea, precum Solivia 2.0 EU G4 TR, este compus din panouri fotovoltaice şi invertor. Panourile solare captează energia soarelui, care este transmisă în invertor şi apoi în reţea.

Panourile solare fotovoltaice dintr-un kit solar 2 KW de reţea trebuie să fie calitative

Panourile solare fotovoltaice au un rol esenţial într-un kit solar 2 KW de reţea. Sistemul Solivia 2.0 EU G4 TR cuprinde 8 panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250, de calitate înaltă. Aceste panouri solare electrice Idella Power Poly Premium din gama de 250W au o eficienţă de 15,06%, deci sistemul beneficiază de un plus de valoare.

Aceste panouri pot fi montate pe sol sau pe acoperiş şi beneficiază de randament înalt. Timp de 25 de ani este garantată eficacitatea, timp în care vă puteţi bucura de energie electrică gratuită, obţinută în mod eco-friendly.

Care este rolul invertorului într-un kit solar 2 KW de reţea?

Pe lângă cele 8 panouri solare, acest kit solar 2 KW de reţea Solivia 2.0 EU G4 TR conţine un invertor solar monofazat cu injectare în reţea Solivia 2.0 EU G4 TR. Un astfel de invertor poate modifica tensiunea curentului, deci poate fi utilizat într-o gamă variată de dispozitive electronice. Acest invertor este special conceput pentru a funcţiona în medii dure, la temperaturi de până la 70 de grade Celsius. Acest invertor are o eficienţă de 96,2%.

Aşadar, un astfel de kit solar 2 KW de reţea este perfect pentru consumul privat şi pentru a asigura necesarul de electricitate (producţia de energie, media zilnică anuală: 6.6 kWh).

Descriere kit solar 2 KW de reţea Solivia 2.0 EU G4 TR

Utilizarea energiei regenerabile este în primul rând importantă pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera și a altor forme de poluare, dar și susținerea industriei europene din domeniul energiei ecologice. Kitul PV on-grid cu transferare în rețea 2 KW Solivia 2.0 EU G4 TR este alcătuit din opt panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat cu injectare în rețea. Împreună, aceste componente favorizează producerea de energie solară și face posibilă utilizarea acesteia pentru funcționarea tuturor dispozitivelor electrice și electronice din locuință. Kitul PV on-grid cu transferare în rețea 2 KW Solivia 2.0 EU G4 TR nu dispune de baterii, funcționând doar în condiții de soare sau vreme favorabilă. Deocamdată acest kit se folosește doar pentru consumul propriu, însă, în viitorul apropiat, în Romania ar putea folosit un astfel de kit on-grid, pentru transferul energiei regenerabile în rețeaua națională de electricitate, proprietarii acestor sisteme urmând să beneficieze de bani de pe urma vânzării energiei.

Mai multe detalii despre acest kit PV on-grid cu transferare în reţea 2 KW Solivia 2.0 EU G4 TR, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns