Un kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW, ideal pentru a face economii

1

În lumea actuală, aproape totul se învârte în jurul banilor. În concluzie, ne dorim cu ardoare să descoperim noi metode de a economisi lunar cât mai mult. Fie că dorim să ne cumpărăm o maşină, o casă sau să mergem într-o vacanţă, avem nevoie de o sumă considerabilă care nu se poate obţine decât prin muncă şi economie.

Un kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW pentru locuinţă, o investiţie inteligentă

Kit fotovoltaic 3 kW racordat la rețea

Kit fotovoltaic solar on-grid 3 kW cu injectare în rețea

Electricitatea este o utilitate căreia îi alocăm lunar o sumă însemnată de bani. Dacă locuim într-o casă mai mare, atunci categoric plătim la factura de lumină destul de mult. Multe familii au înţeles că au nevoie de un sistem care să îi ajute în acest scop şi astfel au decis să investească într-un sistem solar fotovoltaic.

O asemenea investiţie este una inteligentă, căci nu necesită decât plata iniţială a instalaţiei. Ulterior, cum energia solară este complet gratuită şi inepuizabilă, familia nu va mai plăti niciun bănuţ pentru electricitatea obţinută.

Alege un kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW pentru necesarul casnic

Un kit solar off-grid are acumulatori solari, deci surplusul de energie este stocat cu ajutorul acestora şi folosit în momentele în care este nevoie (noaptea, în caz de vreme nefavorabilă, în caz de pană de curent etc.).

Un kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW valorifică tehnologia on-grid, deci nu are acumulatori. Surplusul de energie este trimis în reţeaua naţională, pentru a putea fi folosită de către alţi consmulatori. Un kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW Solivia 2.5 EU G4 TR este perfect atât pentru uzul propriu, cât şi pentru alimentarea reţelei naţionale de electricitate. În viitorul apropiat, se preconizează că proprietarii români de kituri solare on-grid care vor injecta energie în reţea vor fi plătiţi pentru acest serviciu.

Acest kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW este compus din 12 panouri solare policristaline cu o eficienţă de 12,06% şi dintr-un invertor solar on-grid monofazat cu o eficienţă maximă de 96,2%, beneficiind astfel de un plus de valoare.

Descriere kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW Solivia 2.5 EU G4 TR

Acest kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW Solivia 2.5 EU G4 TR are o putere instalată de 3 kW și o producție de energie de 9.9 kWh, fiind alcătuit din douăsprezece panouri fotovoltaice policristaline, cu 60 de celule în serie, și un invertor solar monofazat cu injectare în rețea. Cele douăsprezece panouri fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium de 250W au o eficiență de 15.06 la sută, ceea ce conferă sistemului on-grid un plus de valoare. Indiferent dacă sunt amplasate pe acoperiș sau la sol, panourile fotovoltaice policristaline pot genera energie atât pentru consumul propriu, cât și pentru alimentarea rețelei naționale de electricitate. Românii care achiziționează acest kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW Solivia 2.5 EU G4 TR ar putea, în viitorul apropiat, să obțină profit prin comercializarea energiei verzi în rețeaua națională de electricitate. Asta, în condițiile în care acest kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW Solivia 2.5 EU G4 TR va produce energie mai multă decât consumă proprietarul care îl deține.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit solar off-grid 15 KW pentru afaceri turism | eSolar.ro

Lasa un raspuns