Un kit solar off-grid 15 KW, perfect pentru a face economii pentru o afacere în turism

2

Energia electrică este de nelipsit din vieţile noastre. În cazul unei pene de curent observăm cât suntem de dependenţi de electricitate şi cât de folositoare ne este aceasta. În locuinţa proprie, la birou sau într-o afacere în turism trebuie să avem garantată o sursă permanentă de electricitate.

Factura de electricitate, o cheltuială lunară pentru orice afacere în turism

Kit solar off-grid 15 kW cu acumulatori

Kit solar off-grid 15 kW cu acumulatori

Dacă sunteţi proprietar de pensiune sau hotel, atunci cu siguranţă că venirea facturii de electricitate la final de lună nu este un motiv de bucurie. Pentru iluminat, în bucătărie, spălătorie sau în camerele turiştilor este nevoie continuă de electricitate. Dacă folosiţi energie electrică de la reţeaua naţională, atunci o pană de curent vă poate compromite integritatea în faţa clienţilor dacă nu aveţi o soluţie de rezervă.

Alege un kit solar off-grid 15 KW şi profită de independenţă electrică

Un kit solar off-grid 15 KW este o investiţie de viitor pentru o pensiune sau un restaurant. Acesta valorifică energia gratuită a soarelui şi o transformă în electricitate cu ajutorul panourilor electrice. Invertorul contribuie la introducerea energiei în reţea, în timp ce bateriile solare acumulează surplusul de energie. Acesta va fi folosit în momentele de criză, aşa cum sunt penele de curent sau chiar nopţile. Cum pe timp de noapte soarele nu este prezent pentru ca acest kit solar off-grid 15 KW să funcţioneze, acumulatorii sunt de un real succes.

Un kit solar off-grid 15 KW, de exemplu, are acumulatori. În turism, unde şi noaptea este nevoie de electricitate, un sistem solar off-grid asigură independenţă electrică şi pe timp de noapte, fiind o investiţie inteligentă.

Un kit solar off-grid 15 KW, perfect pentru pensiuni sau restaurante

Pentru o pensiune sau un hotel, aveţi nevoie de un kit solar off-grid cu o putere instalată mare. Un kit solar off-grid 15 KW este o alegere potrivită, căci acest sistem vă oferă o producţie medie zilnică anuală de 51 kWh.  În procesul de obţinere al energiei electrice cu un kit solar fotovoltaic nu veţi cheltui niciun ban. Este necesară doar investiţia iniţială, apoi veţi beneficia de electricitate gratuită lună de lună.

Compus din 60 de panouri solare fotovoltaice policristaline de înaltă calitate, 24 de baterii solare şi 3 invertoare solare trifazate cu eficienţă ridicată, acest kit solar off-grid 15 KW oferă unei afaceri necesarul de electricitate în orice moment al zilei. Investiţia va fi amortizată rapid, iar economiile vor fi vizibile lună de lună.

Descriere generală kit solar off-grid 15 KW putere instalată

Dacă administrați o afacere în care aveți în permanență nevoie de electricitate, acest kit solar off-grid 15 KW este exact ceea ce aveți nevoie. Îl puteți folosi la pensiuni, restaurante sau complexe sportive fără să aveți grija lipsei de energie. Mai mult, un sistem solar off-grid este garanția că veți economisi bani. Kitul fotovoltaic trifazat are 60 de panouri solare fotovoltaice policristaline de înaltă calitate, 24 de baterii solare și trei invertoare solare trifazate de o eficiență foarte mare.

Mai multe detalii despre acest kit solar off-grid 15 KW putere instalată şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Lampă solară cu led pentru firmă de iluminat | eSolar.ro

  2. Pingback: Miniturbine eoliene durabile de sistem permanent | eSolar.ro

Lasa un raspuns