Victron Toolkit: O nouă aplicație pentru utilizatorii de Android și iPhone

0

Ce permite Victron Toolkit?

Cu Victron Toolkit calculaţi dimensiunea cablului și căderea tensiunii. Selectați cu uşurinţă lungimea cablului, amperii și secțiunea transversală a cablului pentru a determina căderea de tensiune pe cablu.

Cu Victron Toolkit înțelegeţi toate codurile cu LED-uri de la Victron Energy Multi şi invertori/încărcătoare Quattro. Răsfoiţi lista cu toate codurilor posibile. Sau apăsați fiecare LED până când toate clipesc exact la fel precum codul pe care îl vedeți pe produs. Aplicația conține coduri de operare obişnuite, avertismente, alarme și coduri de eroare.

Reducerea puterii furnizate de temperatură. Calculați reducerea puterii de ieşire furnizate de temperatură pentru invertoare și încărcătoare pentru temperatura ambiantă dorită.

Victron Toolkit

Victron Toolkit

Ce este nou în aplicația Victron Toolkit?

Victron Toolkit înlocuiește vechea aplicaţie Victron LED şi vechea aplicație VictronEnergy. Acesta include, de asemenea, un design complet nou, așa cum se arată în imaginile de mai sus. Elementul de stabilire a preţurilor şi a disponibilităţii (Pricing & Availability) din vechea aplicaţie VictronEnergy este acum disponibil în aplicaţia separată Victron P & A.

Victron Toolkit este distribuit ca o actualizare a aplicației Victron LED. Dacă este activat pe telefonul utilizatorului, aplicația LED va fi actualizat automat la noul Toolkit.

De unde descărcați Victron Toolkit?

Vă rugăm să consultați pagina de software în secțiunea de asistență și descărcări de pe site-ul nostru, pentru noul Toolkit Victron sau pentru alte aplicații și software-uri:

http://www.victronenergy.com/support-and-downloads/software/

sau descărcați noul Victron Toolkit direct de la App Store-ul corespunzător de mai jos:

  • iPhone;
  • Android.

Iată câteva exemple de capturi de ecran din noul Victron Toolkit:

Calcule de cablu:

Victron Toolkit - calcule de cablu

Victron Toolkit – calcule de cablu

Definirea LED-urilor:

Victron Toolkit

Victron Toolkit – definire LED-uri

Reducerea puterii furnizate de temperatură:

Victron Toolkit

Victron Toolkit – reducerea puterii furnizate de temperatură

Puteţi posta orice feedback pe care îl aveţi mai jos. Şi bucurați-vă de noul Victron Toolkit!

Share.

Lasa un raspuns