Află cum să foloseşti un kit cu panouri solare pentru apă caldă necesară locuinţei

1

Apa caldă este o necesitate în orice locuinţă, fie că vorbim despre utilizarea ei în bucătărie, la spălatul vaselor sau în baia personală, pentru igienă. Fără apă caldă nu ne putem desfăşura activităţile zilnice şi, deoarece confortul nostru contează foarte mult, este important să alegem cea mai bună variantă de sistem de încălzire a apei menajere.

Tehnologia care valorifică energia solară, din ce în ce mai răspândită

Kit cu panouri solare pentru apă caldă preț

Kit cu panouri solare pentru apă caldă

Din cauza lipsei poluării, a eficienţei şi a economiei de care beneficiază proprietarul unei instalaţii solare, aceste tehnologii s-au dezvoltat foarte mult în ultima vreme. Energia soarelui este o materie primă excelentă pentru sistemele fotovoltaice sau pentru cele termice, pentru că nu costă nimic, nu poluează şi ne ajută să facem economii.

Cum funcționează un kit cu panouri solare pentru apă caldă?

Tehnologia de funcţionare a acestui kit cu panouri solare pentru apă caldă este simplă, dar totuşi foarte avantajoasă. Panourile solare IFST2,05 colectează energia gratuită provenită de la soare şi o transformă în energie termică. Această energie termică nou-creată are rolul de a încălzi apa menajeră de care avem nevoie, rezervorul solar având o capacitate de 500 de litri. Această cantitate de apă este perfectă pentru o familie care doreşte să beneficieze de tot confortul posibil atât în bucătărie, la spălatul vaselor, dar şi în baie, pentru igiena personală.

Un kit cu panouri solare pentru apă caldă, o soluţie eficientă

Energia solară se poate folosi fără probleme şi pentru a putea beneficia de apă caldă. Aveţi nevoie de un kit cu panouri solare pentru apă caldă modern, care să capteze razele soarelui şi să le folosească pentru nevoile noastre. Apa caldă nu se poate compara cu încălzirea locuinţei, deoarece avem nevoie de apă caldă menajeră tot anul, nu doar un sezon, ca în cazul încălzirii. Tocmai din acest motiv trebuie să chibzuim bine şi să alegem un kit cu panouri solare pentru apă caldă care să fie eficientă în timp.

Un asemenea sistem solar, aşa cum este şi cel format din panouri solare IFST2,05 cu rezervor solar Solarbag 500.2 cu dublă serpentină este special creat pentru a putea atinge toate necesităţile unei familii. Aceast kit cu panouri solare pentru apă caldă este perfect pentru a putea face economii în timp, deoarece veţi beneficia de apă caldă menajeră gratuită vreme îndelungată, aşa că veţi amortiza rapid investiţia.

Prezentare kit cu panouri solare pentru apă caldă IFST2,05 cu rezervor solar

Panourile solare sunt sisteme performante care au capacitatea de a colecta energia de la soare și de a o transforma în energie termică pentru a încălzi mai apoi apa necesară într-o gospodărie privată. Panourile solare plane au suprafața plată, realizată din sticlă rezistentă, și sunt folosite în general pentru încălzirea apei menajere. Față de panourile solare cu tuburi vidate, panourile solare plane au un preț mai scăzut și nu necesită un grad mare de întreținere. Acest kit cu panouri solare pentru apă caldă Idella Family Standard cu rezervor solar de 500 de litri cu dublă serpentină și controler solar diferențial poate fi montat cu ușurință pe acoperiș, cu ajutorul unor suporți de prindere. Ideal pentru locuințe, acest sistem solar alcătuit din 4 panouri solare plane încălzește apa folosită în bucătărie, la spălatul vaselor, dar și la baie, pentru igiena intimă.

Mai multe informații despre acest kit cu panouri solare pentru apă caldă, dar și despre alte seturi de panouri solare plane cu boilere solare mici 150 – 500 litri găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit fotovoltaic hibrid econom off grid 4800 W | eSolar.ro

Lasa un raspuns