Agricultură la un alt nivel cu un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole

1

Modul de a face agricultură s-a schimbat în ultimi ani datorită tehnologiei care facilitează tot mai mult întreg procesul. Acum este posibilă cultivarea chiar și în zonele mai greu accesibile fără a mai exista riscul ca plantația să nu poată fi irigată corespunzător.

Cu un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole toate aceste probleme pot fi lăsate în urmă, deoarece un astfel de sistem folosește o energie inepuizabilă pentru a produce electricitatea necesară pompelor de irigație, și anume vântul. Cu alte cuvinte, agricultura a atins un nivel superior din toate punctele de vedere.

Un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole este o soluție ecologică de udare a plantelor sau a livezilor

Sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole preț

Sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole

Protejarea mediului înconjurător nu trebuie neglijată, mai ales într-un domeniu cum este cel agricol. De aceea, pentru activitatea reprezentată de irigare a plantațiilor sau livezilor, un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole reprezintă cu adevărat o soluție înțeleaptă.

Este lesene de înțeles faptul că un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole reprezintă o metodă ecologică de alimentare a sistemelor de irigații. Cu alte cuvinte, se bifează două caracteristici importante, și anume: producerea de energie verde și implicit protejarea mediului înconjurător, dar și eficiență maximă cu costuri reduse.

Sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole – ce cantitate de energie produce?

În ceea ce privește detaliile tehnice în cazul unui astfel de sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole, este de menționat că acesta poate produce 12 kW, în cazul în care vântul bate cu 12 m/s, iar capacitatea de stocare a bancului de acumulatori poate atinge 78 de kW.

De asemenea, invertorul unui sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole poate prelua un consum de vârf de 16 kW. În plus, în cazul în care acumulatorii rămân fără energie, invertorul poate comuta pe rețea și generator.

Economii garantate anual cu un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole

Unul dintre detaliile care contează pentru orice agricultor este cel financiar. De aceea este bine de știut faptul că un sistem cu turbină eoliană de 12 kW pentru irigaţii agricole este un sistem care garantează costuri scăzute de utilizare și întreținere, deci implicit economiile vor fi garantate.

Descrierea sistemului eolian 12kW putere instalată pentru irigații în agricultura

Sistemul eolian 12kW putere instalată pentru irigații în agricultura este recomandat a fi utilizat în zonele în care bate vântul și, deopotrivă, sunt însorite. Pentru că în multe dintre zonele agricole accesul la rețeaua națională de electricitate este imposibil sau racordarea la electricitate presupune costuri imense, instalarea unui sistem eolian este alegerea ideală. Astfel de sisteme pot fi folosite eficient pentru irigarea culturilor agricole. Sistemul eolian 12kW putere instalată pentru irigații în agricultura este alcătuit din două invertoare, două turbine eoliene cu stâlpi, 32 de acumulatori solari cu acid și un sistem de monitorizare a acestora. Cele două turbine eoliene ale acestui sistem performant sunt realizate din fibră de sticlă și fibră de carbon și asigură o putere nominal de 6000W. Acestea vor asigură necesarul de energie electrică pentru o fermă, sistemul eolian la care sunt legate fiind capabil să producă 12kWh, în cazul în care vântul bate cu 12m/s.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem eolian 12kW putere instalată pentru irigații în agricultură, dar și despre alte instalații eoliene și fotovoltaice pentru irigații agricole, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Instalaţie centrală eoliană idella flyboy B6000W | eSolar.ro

Lasa un raspuns