Vântul bate, energia vine cu instalaţie cu centrală eoliană idella flayboy B6000W

2

În momentul de față, vântul este mai mult decât un fenoment meteorologic. Iar pentru ca rețeta să fie completă, pe lângă incoznvenientul legat de faptul că vântul îți poate strica coafura, acesta poate produce și energie electrică. Cum?

Ei bine, cu o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W acest lucru este posibil și, mai mult decât atât, la costuri minime. O astfel de instalație poate asigura energia electică necesară unei ferme, vile sau a unei pensiuni fără nicio bătaie de cap. În plus, vântul face parte alături de energia solară din categoria energiilor inepuizabile, gratuite și non-poluante.

O instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W produce energie electrică pentru ferme, pensiuni sau chiar biserici

Instalaţie cu centrală eoliană Idella Flyboy B6000W preț

Instalaţie cu centrală eoliană Idella Flyboy B6000W

Unul dintre cele mai bune aspecte ale erei tehnologice în care trăim acum este cel legat de faptul că mereu avem de ales. Acest lucru se aplică fără îndoială și în segmentul reprezentat de producerea de energie electrică.

Dacă utilizatorii doresc să devină independenți din punct de vedere energetic, atunci o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W este o opțiune interesantă. Pentru locații precum sunt pensiunile, fermele, locuința personală sau chiar lăcașele de cult, o centrală eoliană idella flyboy B6000W reprezintă o opțiune demnă de luat în seamă.

Niciun cost pentru a produce electricitate cu o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W

De cele mai multe ori, aspectul finanicar primează în momentul optării pentru o soluție de producere a curentului electric. Este bine de știut faptul că o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W reprezintă alternativă ideală racordării la rețeaua de energie națională.

O instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W are, în primul rând, de partea sa aspectul financiar, pentru că folosind energia eoliană pentru producerea de electricitate costurile vor fi zero.

O instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W cu componente de calitate este o investiție de durată

Construită și alcătuită din materiale și componente de calitate superioare, o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W se va dovedi extrem de rezistentă în timp. Mai exact, o instalaţie cu centrală eoliană idella flyboy B6000W este realizată din fibră de sticlă, precum și fibră de carbon, iar puterea nominală de 6000W este suficientă chiar și pentru consumatorii mari.

Descrierea centralei eoliene rezidențiale de 6kW Idella FlyBoy B 6000W

Centrală eoliană rezidențială de 6kW Idella FlyBoy B 6000W este realizată din fibră de sticlă și fibră de carbon și asigură o putere nominală de 6000W. Capabilă să asigure energia electrică pentru o fermă, vilă, pensiune sau pentru un hotel, pentru o biserică, o școală sau pentru un complex sportiv, centrală eoliană rezidențială de 6kW Idella FlyBoy B 6000W prezintă o greutate de 107 kilograme și are garanție timp de 3 ani. Capacitatea de producție a acestei centrale eoliene rezidențiale depășește cu mult nevoile de consum mediu ale unei case obișnuite. Centrală eoliană rezidențială de 6kW Idella FlyBoy B 6000W dispune de 3 lame cu o direcție de rotare în sens contrar acelor de ceasornic și, opțional, poate dispune și de un stâlp special pentru susținere, dar care se poate achiziționa separat.

Pentru mai multe detalii despre această centrală eoliană rezidențială de 6kW Idella FlyBoy B 6000W, dar și despre alte turbine eoliene, accesați esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Regulator încărcare panouri solare 12V-24V-50A | eSolar.ro

  2. Pingback: Instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie | eSolar.ro

Lasa un raspuns