Căsuțe independente cu instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie

2

Cine nu și-ar dori să beneficieze de independeță energetică?! Cred că la acestă întrebare raspunsul este pozitiv în peste 99% din cazuri. Din fericire, acest lucru este posibil mulțumită noilor tehnologi care pot utiliza energia solară pentru a produce energia electrică atât de necesară în vița de zi cu zi.

Cu ajutorul unor instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie, utilizatorii pot beneficia de toate avantajele pe care astfel de sisteme le oferă. În plus, astfel de instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie sunt ideale în locațiile greu accesibile și unde racordarea la rețeaua națională de eletricitate este imposibilă sau implică o serie de costuri ridicate.

Proprietarii ce doresc independență energetică, dar și cei care locuiesc în zone izolate pot apela la instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie

Instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie preț

Instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie

Clasica rețea națională prin care utilizatorii beneficiază de energie electrică cu costuri ridicate implică un mod poluant în care este realizată energia electrică. În plus, racordarea la rețea înseamnă dependență permanentă.

De aceea, astfel de instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie sunt ideale pentru cei care doresc o independeță din punct de vedere energetic sau locuiesc în zone izolate. Aceste instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie folosesc energia solară, o energe inepuizabilă și care nu dăunează mediului înconjurător. Cu alte cuvinte, energia electrică produsă cu ajutorul acestor sisteme este o energie verde.

Cu instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie se asigură în mod nepoluant necesarul de energie verde

Astfel de instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie au capacitatea de a produce o medie zilnică anuală de 32kWh, cu simpla condiție ca orientarea să fie sudică și cu o înclinație de 35-45 de grade. O astfel de investiție este fără îndoială o investiție pentru viitor, chiar dacă ne putem bucura de beneficiile sale încă din primele zile de funcționare.

De asemenea, unul dintre cele trei invertoare pe care le includ aceste instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie poate fi comutat cu ușurință și pe un generator în cazul în care acumulatorii sunt complet descărcați.

Acumulatorii solari au un rol foarte important în cadrul unor instalaţii cu panouri fotovoltaice 9kW la cheie

Acumulatorii solari joacă un rol important în ecuația producerii energieie electrice. Mai bine spus, aceștia au rolul de înmagazina energia produsă pentru a o oferi în condiții de necesitate. Aceștia se bucură de o durată lungă de viață și sunt prevăzuți să suporte până la 1200 de cicluri încărcare-descărcare la 50%.

Descrierea kiturilor instalaţii solare fotovoltaice trifazate off-grid 9kW la cheie cu montaj inclus şi producţie de 32 kWh energie

Kiturile instalaţii solare fotovoltaice trifazate 9kW la cheie cu montaj inclus şi producţie de 32 kWh energie produc energie electrică cu o medie zilnică anuală de 32kWh, dacă sunt orientate spre sud şi au o înclinaţie de până la 45 de grade. Unul dintre cele trei invertoare Victron MultiPlus pe care le includ kiturile instalaţii solare fotovoltaice trifazate 9kW la cheie cu montaj inclus şi producţie de 32 kWh energie poate fi comutat pe reţea şi pe un generator în cazul în care aţi rămas fără energie în acumulatori. Cei 16 acumulatori solari cu acid incluşi în kiturile instalaţii solare fotovoltaice trifazate 9kW la cheie cu montaj inclus şi producţie de 32 kWh energie au o durata lungă de viaţă, suportant până la 1200 de cicluri de încărcare-descărcare la 50%. Kiturile instalaţii solare fotovoltaice trifazate 9kW la cheie sunt livrate împreună cu trei regulatori de încărcare ce au o garanţie de cinci ani şi avantajul că pot creşte producţia de energie pe lumina difuza sau în condiţii de vreme nefavorabilă (nori, ploi, ninsori).

Specialiştii recomandă încărcarea acumulatorilor solari odată pe luna la 100% fie cu un generator, fie de la reţea pentru a proteja bateriile şi pentru a prelungi durata lor de viaţă. Pentru montaj cu personal calificat apelaţi la Solar-Service.ro.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri instalaţii solare fotovoltaice trifazate off-grid 9kW la cheie cu montaj inclus şi producţie de 32 kWh energie, dar și despre mai multă tehnologie solară fotovoltaică, accesați esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Baterii litiu pentru sisteme solare 24V-5000Ah | eSolar.ro

  2. Pingback: Sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride | eSolar.ro

Lasa un raspuns