Randament în orice condiții meteo cu sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură

1

Agricultura reprezintă un segment important pentru o societate modernă, iar modul în care se face agricultură s-a schimbat și el. Tehnologia capătă tot mai mult teren și reușește să își pună amprenta zi de zi, iar un bun exemplu este cel reprezentat de către sistemele de irigații.

Acestea au nevoie de energie electrică pentru a funcționa, iar cu ajutorul unor sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură producerea de electricitate se poate face cu costuri ce tind spre zero. În plus, cu sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură producerea electricității se face fie prin intermediul energiei solare, fie cu ajutorul energiei eoliene, ambele procese fiind ecologice.

Fie soare, fie vânt, cu sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură plantele sunt udate

Sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură preț

Sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură

Atât energia solară, cât și cea eoliană fac parte din categoria energiilor inepuizabile și care nu poluează mediu încojurător. Astfel, aceste sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură au marele avantaj că le pot folosi pe ambele în funcție de situația meteorologică pentru a produce energia electrică necesară sistemelor de irigații.

Aceste sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură au în componența lor atât panouri solare, cât și o turbină eoliană. Panourile produc 7kWh energie medie zilnică anuală, iar turbina 600Wh, în situația în care vântul suflă cu 11m/s.

Independență energetică pentru agricultori cu sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură

Aceste sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură sunt ideale pentru agricultorii care doresc să devină independenți din punct de vedere energetic și mai mult decât atât, pentru cei care prețuiesc mediul înconjurător.

De asemenea, astfel de sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură se pretează și în situațiile în care terenul agricol pentru care sunt necesare este izolat, iar racordarea la rețeaua națională de electricitate este fie imposibilă, fie ar include o serie de costuri mult prea mari.

Cu sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură economia capătă un alt sens

Aspectul economic în ceea ce privesc aceste sisteme solare 2250W şi eoliene 600W hibride pentru irigaţii în agricultură joacă un rol deosebit de important, deoarece, odată instalate, acestea vor folosi energia eoliană, precum și pe cea solară pentru a produce electricitate în mod gratuit și ecologic.

Descrierea instalațiilor hibride solare și eoliene pentru irigații în agricultura de 2.25kW PV și 600W EOL putere instalată

Instalațiile hibride solare și eoliene pentru irigații în agricultură de 2.25kW PV și 600W EOL putere instalată le oferă agicultorilor independența și costuri mai mici față de cele pe care trebuie să le suporte dacă aleg să se racordeze la rețeaua de electricitate națională, în condițiile în care au terenurile agricole în locuri izolate. Instalațiile hibride solare și eoliene irigații în agricultura de 2.25kW PV și 600W EOL putere instalată sunt alcătuite atât din panouri solare, cât și dintr-o turbină eoliană care produc fiecare 7kWh energie electrică medie zilnică anuală, respectiv 600Wh, în cazul în care bate vântul cu 11m/s. Instalațiile hibride solare și eoliene pentru irigații în agricultura de 2.25kW PV și 600W EOL putere instalată sunt compuse și dintr-un invertor de la Victron, dar și dintr-un regulator de încărcare, 8 baterii solare cu acid și un sistem de monitorizare a acestora. Astfel de instalații sunt recomandate îndeosebi agricultorilor care au terenurile în zone izolate și nu se pot racorda la Sistemul Energetic Național.

Pentru mai multe detalii despre aceste instalații hibride solare și eoliene pentru irigații în agricultura de 2.25kW PV și 600W EOL putere instalată, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultura, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii | eSolar.ro

Lasa un raspuns