Zonele izolate, salvate de kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

3

Inovația tehnologică își face simțită prezența din ce în ce mai mult în segmentul agricol, în special prin prisma posibilităților pe care le oferă utilizatorilor. De exemplu, zonele izolate nu vor mai fi considerate defavorizate pentru că accesul la rețeaua națională de electricitate este imposibil. Acest lucru se datorează unor kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură, cu ajutorul cărora procesul de irigare a recoltei va putea fi îndeplinit cu succes în orice circumstanță.

Satele sau terenurile agricole izolate, fără racordare la rețeaua națională de electricitate, pot profita din plin de avantajele unor kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

Kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură preț

Kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

Oamenii au tendința de a se extinde din ce în ce mai mult, iar acest lucru se observă în fiecare zi. Având în vedere faptul că unele zone reprezentate fie de sate, fie de terenuri agricole sunt considerate izolate, accesul la rețeaua de electricitate este imposibil sau ar presupune o serie de costuri mult prea mari.

Din fericire, cu ajutorul unor kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură problema curentului electric este rezolvată. Astfel de kituri sunt special concepute pentru a oferi utilizatorilor independeță energetică, utilizând energie verde și regenerabilă, mai exact energia solară pentru a produce electricitate.

Cei 3 ”E” ai unor kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură:

Pentru a simplifica lucrurile cât mai mult, sunt esențiale 3 mari aspecte atunci când vine vorba despre kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură, aspecte ce satisfac nevoile utilizatorilor care pun accent pe calitate și independență.

  1. ECONOMIE cu kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

Aspectul economic în cazul unor kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură joacă un rol important, deoarece costurile de producere a energiei electrice sunt practic zero. Aceste kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură folosesc exclusiv energia solară, energie care este gratuită și inepuizabilă.

  1. EFICIENȚĂ cu kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

Astfel de kituri pot avea o producție de energie de 52 kWh, media zilnică anuală, dacă panourile fotovoltaice sunt orientate spre sud și beneficiază de o înclinație de 35-45 de grade. Cu alte cuvinte, eficiență maximă.

  1. ECOLOGIE cu kituri fotovoltaice 15kW putere pentru irigaţii în agricultură

De asemenea, pentru că ”materia primă” din care este creată energia electrică este energia solară, aceste kituri au calitatea de a ocroti mediul înconjurător, producând energie verde.

Descrierea kiturilor solare fotovoltaice pentru irigații cu producție de energie de 52kWh media zilnică anuală și 15kW putere instalată

Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații cu producție de energie de 52kWh media zilnică anuală și 15kW putere instalată sunt potrivite pentru zonele izolate în care se află terenuri agricole, întrucât nu necesită a fi conectate la rețeaua națională de electricitate. Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații cu 15kW putere instalată oferă independența energetică oricărui proprietar de terenuri agricole și funcționează la cel mai bun randament, datorită echipamentelor de înaltă calitate din care sunt compuse: un invertor Victron MultiPlus, 60 de panouri fotovoltaice din gamă Premium, 24 de acumulatori solari cu acid și 5 regulatoare de încărcare de la Victron. Dacă panourile fotovoltaice vor fi orientate sudic și vor avea o înclinație de 35-45 de grade, kiturile solare fotovoltaice pentru irigații vor avea o producție de energie de 52kWh, media zilnică anuală.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri solare fotovoltaice pentru irigații cu producție de energie de 52kWh media zilnică anuală și 15kW putere instalată, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultura, accesați esolar.ro

Share.

3 comentarii

  1. Pingback: Baterii cu gel pentru sisteme solare 2V-280Ah | eSolar.ro

  2. Trandafir ,Costica on

    Cand vad vidio clipul ..e de nota mahima ..dar sa vad cand
    imi veti monta si mie ..asa avea nevoie de panouri solare
    ,,,detin o casa ..dar nu am
    energie electrica ,,..daca imi puteti veni cu o oferta …ex ;
    un frigider .masina de spalat . o pompa de scos apa de 1,5
    ,,un monitor si o unitate ,,becuri …cam cat mar ajunge sa pot
    maonta un sistem ,,,la multi ani ..

Lasa un raspuns