Casele cu centrale termice pe lemne cu gazeificare sunt case echipate inteligent

0

Confortul locuinței personale reprezintă un aspect extrem de important pentru orice familie. De aceea, pentru a vă putea bucura de cele mai bune condiții trebuie să vă echipați locuința cu echipamente de încălzire eficiente și de înaltă calitate.

Casele echipate cu centrale termice pe lemne cu gazeificare reprezintă un exemplu de urmat de toți cei care își doresc o casă echipată în mod inteligent și profesionist. Performanțele și calitatea unor astfel de centrale termice se vor reflecta cu siguranță în starea de confort pe care întreaga familie o va simți.

O casă echipată cu centrală termică pe lemne cu gazeificare are energie termică la prețuri mici pe timp de iarnă

Centrale termice pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW preț

Centrale termice pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW

Aspectul economic reprezintă un aspect de care cu toții ținem seama atunci când vine vorba de încălizrea locuinței. În cazul în care locuiți sau ați locuit la apartament, atunci cu siguranță sunteți familiari cu prețul ridicat al facturii la căldură pe durata sezonului rece.

Însă în cazul în care alegeți să vă echipați locuința cu centrale termice pe lemne cu gazeificare, atunci veți sesiza înca din prima lună de utilizare o îmbunătățire substanțială în ceea ce privește aspectul economic.

Centralele termice pe lemne cu gazeificare oferă o eficiență mare în timpul arderii

Principiul de funcționare al unor centrale termice pe lemne cu gazeificare este foarte simplu și eficient. Un aspect de care trebuie să țineți cont este cel legat de calitatea lemnului utilizat. Astfel, pentru o funcționare optimă lemnul trebuie să nu aibă o umiditate mai mare de 20%.

Cel mai simplu mod prin care poate fi explicat procesul de funcționare este că tot ceea ce trebuie să faceți este să alimentați centrala cu lemne, să aprindeți focul, iar de restul se ocupă centrala termică pe lemne cu gazeificare. Camera de ardere asigură arderea combustibilului solid, în cazul de față a lemnului, pe o perioadă lungă. În plus, arderea este stabilizată pe întreaga perioadă de ardere de către ventilatorul interior.

Cu centrale termice pe lemne cu gazeificare scapi de emisiile supărătoare de fum

Aspectul referitor la emisile de fum sau gaze a fost tratat cu mare atenție și astfel în cazul unor centrale termice pe lemne cu gazeificare, acest tip de emisii vor fi eliminate din context.

De exemplu, această centrală termică pe lemne Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16, grație ușii care permite sigilarea camerei de ardere, nu vor exista emisii de fum deranjante. De asemenea, aceste centrale termice vin echipate cu display grafic cu schema hidraulică predefinită.

Descriere cazane pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16

Efort minim de la alimentare până la curățare! Cu servomotor Lambda!

Condiția de bază pentru randamentul ridicat al cazanelor pe lemne cu gazeificare este ca lemnul să nu aibă umiditatea mai mare de 20%. Pentru întrebuințarea corectă a acestei invenții moderne este recomandată păstrarea cel puțin timp de doi ani a lemnelor în încăperi uscate, ferite de intemperii pentru atingerea unui grad de umiditate de maximum 20%.

Umpleți cu lemne, aprindeți focul și orice altceva funcționează de la sine. O mare cameră de ardere asigură arderea combustibilului solid pe o perioadă lungă. Ventilatorul integrat garantează un start fără dificultăți. Ușa camerei de ardere este foarte bine sigilată și nu permite emisie de fum. Mai mult de atât, arderea este stabilizată pe întreagă perioadă de ardere de către ventilatorul interior. Chiar și cazanele cu gazeificare pe lemne de 16 kw pot fi foarte ușor alimentate cu lemne de până în 0.5 m lungime. Cazanele cu gazeificare pe lemne, având o cameră de ardere foarte mare, permit alimentarea cu lemne și mai lungi. O creștere a performanțelor și valori foarte bune de gaze de evacuare sunt realizate printr-o „Conductă de aer cald”, în interiorul rezervorului.

Pentru mai multe detalii despre aceste cazane pe lemne cu gazeificare, dar și despre alte centrale pe lemne cu gazeificare, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns