Arderea combustibului într-un cazan pe lemne cu gazeificare nepoluant

1

Natura este cel mai de preţ lucru pe care omenirea îl are şi tocmai de aceea trebuie să o protejăm la orice pas. Grija faţă de mediu este răspătită în timp cu aer curat, sol fertil şi ape sănătoase. Chiar dacă atunci când auziţi de un cazan pe lemne cu gazeificare vă gândiţi că afectează mediul, acest lucru se schimbă când vine vorba despre cazanul Idella Fire Wood 25 KW – IFW-GE 25.

Cum funcţionează acest cazan pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood?

Cazan pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 25 KW

Cazan pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 25 KW

Acest cazan pe lemne funcţionează pe principiul gazeificării (sau cel al distilării) lemnelor. Lemnul, acest combustibil solid, se aşează în încăperea superioară a magaziei de lemne, unde, în contact cu jarul fierbinte, creează gaze care se combină apoi cu aerul primar şi dau naştere unui amestec combustibil. Eficienţa acestui sistem este cu 30% mai mare decât a unor cazane tradiţionale, fiind foarte uşor de manevrat şi de curăţat.

Alege un cazan pe lemne cu gazeificare nepoluant

Este foarte important pentru natură să încercăm mereu să o protejăm prin acţiunile noastre. De exemplu, tehnologiile solare fotovoltaice sunt din ce în ce mai dezvoltate datorită eficienţei lor, dar şi datorită faptului că sunt prietenoase cu mediul şi nu îl afectează pe acesta.

Cazanul Idella Fire Wood 25 KW – IFW-GE 25 funţionează cu lemne, după principiul gazeificării. Unul dintre avantajele acestui sistem este faptul că atinge valori de emisie curate şi fără controler lambda, fiind eco-friendly. Gazele de evacuare ale centralelor tradiţionale afectează mediul înconjurător, iar acest lucru este rău, chiar dacă ne este nouă asigurat confortul. Acest cazan pe lemne cu gazeificare valorifică o tehnologie de control superioară, care menţine sub control gazele emise în urma arderii.

Monitorizează permanent gazele de evacuare cu un controler de ardere electronic

Fiecare model de cazan pe lemne cu gazeificare nepoluant din seria Idella Fire Wood 25 KW este dotat cu un controler electronic de ardere. Cu ajutorul acestui controler veţi putea monitoriza temperatura cazanului şi gazele de evacuare. Această opţiune este ideală pentru a putea menţine controlul asupra modului în care cazanul funcţionează şi pentru a observa dacă este sau nu periculos pentru natură.

Un cazan pe lemne cu gazeificare este o metodă foarte bună de utilizare a combustibilului şi, în acelaşi timp, de respectare a naturii. Aerul nu va fi poluat, deci nu trebuie să renunţăm la binele mediului pentru confortul propriu.

Despre acest cazan pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 25 KW

Acest cazan pe lemne cu gazeificare IFW-GE 25 atinge valori de emisie foarte curate și fără controler lambda. Datorită utilizarii de ultimă tehnologie de control, un produs a fost creat care menține cerințele gazelor de evacuare sub control. Puteți face cea mai bună utilizare a combustibilului cu această serie din care face parte și acest cazan pe lemne cu gazeificare respectând totodată mediul înconjurător și natura. Fiecare model este echipat cu controler de ardere electronic. Observarea permanentă a gazelor de evacuare și temperatura cazanului înseamnă confort și o ardere echilibrată chiar și pentru lemne. Fizica procesului de ardere a fost adoptată de la natură și integrată în cazanele noastre pe lemne într-un mod excelent. Cooperarea logica a gazelor de evacuare și temperatura cazanului în anumite intervale sunt utilizate pentru a adauga aerul de ardere într-un mod optimizat.

Mai multe detalii despre acest cazan pe lemne cu gazeificare, dar și despre alte cazane termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Cazan pe peleţi pentru energie termică ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns