Fă economii cu un cazan pe peleţi pentru a obţine energie termică ieftină

1

Centralele termice pe peleţi sunt recunoscute şi apreciate atât pentru eficienţa lor, cât şi pentru economiile pe care le puteţi face dacă folosiţi asemenea instalaţii.

Care sunt avantajele folosirii peleţilor în schimbul lemnelor?

Cazan pe peleți Noritias 20 kW de calitate

Cazan pe peleți Noritias 20 kW

Lemnele sunt o metodă de încălzire foarte eficientă, însă prezintă şi dezavantaje. În primul rând, alimentarea sistemului de încălzire cu lemne presupune un spaţiu necesar depozitării acestora. Acesta poate fi un dezavantaj pentru familiile care nu au o curte mare, aşa că peleţii sunt o variantă mai bună, căci nu se necesită mult spaţiu pentru păstrare. Peleţii sunt uşori, deci pot fi transportaţi şi manevraţi fără probleme, în timp ce lemnelele necesită o atenţie specială.

Cu toate acestea, avantajul suprem al peleţilor este preţul mic pe care îl au compataiv cu lemnele. Peleţii sunt un combustibil econom pentru o centrală, energia termică ieftină obţinută fiind suficientă pentru locuinţă. Pentru a face economii în gospodărie, puteţi opta cazan pe peleţi pentru casă, aşa cum este cazul acestui cazan pe peleţi Noritias 20 kW. Acest cazan pe peleţi oferă casei noastre toată căldura de care are nevoie, dar ne ajută să facem economii serioase în timpul iernii. Deoarece preţul peleţilor este scăzut, veţi recupera rapid banii investiţi şi veţi beneficia de această tehnologie termică vreme îndelungată.

Gândeşte de două ori înainte să investeşti într-un cazan pe peleţi!

Atunci când faci o achiziţie pentru locuinţă trebuie să socoteşti dacă sistemul ales este eficient, durabil şi econom. Aceste trei criterii sunt esenţiale, iar cumpărarea unui cazan pe peleţi pentru locuinţă nu este o excepţie.

Acest cazan pe peleţi Noritias 20 kW este o variantă excelentă pentru a obţine energie termică ieftină. Incestiţia într-un cazan pe peleţi este una inteligentă, deoarece în timp veţi face economii serioase şi nu veţi regreta nicio secundă decizia de a vă încălzi casa cu o asemenea tehnologie termică.

În plus, în procesul de obţinere de energie termică ieftină cu cazanul Noritias 20 kW nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa îngrijirii sistemului. Datorită tehnologiei moderne de funcţionare pe peleţi, cazanul funcţionează curat, nu produce multă cenuşă şi nu necesită prea multă îngrijire. Practic, trebuie doar să montaţi cazanul, să îl alimentaţi cu peleţi şi să profitaţi de căldura pe care v-o oferă în locuinţă. Puterea între 5.5 kW şi 18 kW este suficientă pentru a încălzi spaţiul casei noastre. De asemenea, deoarece consumul de peleţi este mic (1.3-3.09 kg), cazanul de producerea a energiei termice este unul econom, perfect pentru a plăti facturi lunare mai mici.

Descriere cazan pe peleţi Noritias 20 kW

Până de curând, cazanele pe peleți au fost practic inexistente pe piață din diferite continente. Țări europene, fără resurse fosile de combustibil propriu, au fost nevoite să găsească diferite alternative de a produce caldură și apă menejeră și astfel și-au îndreptat atenția spre energia provenită din surse renegerebile. Companiile din Europa au dezvoltat produse care pot oferi un confort avansat și comoditate utilizatorilor prin folosirea ca și combustibil pentru cazane, peleții. Noritias 20 kW este un cazan pe peleţi și datorită combustibilului oferă o serie de avantaje precum: susținerea economiei financiare, securitatea energetică, eficiență ridicată, proces de ardere curată și fără multă cenușă. Cazanul pe peleți Noritias 20 kW este soluția potrivită pentru oamenii care sunt interesați de economisirea banilor, protejarea mediului înconjurător și servicii eficiente și de calitate.

Detalii despre acest cazan pe peleți, dar și alte centrale termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrală pe peleţi cu arzător economă | eSolar.ro

Lasa un raspuns