Află cum să cheltui mai puţini bani cu o centrală pe peleţi economă

1

Banii sunt elementul în jurul căruia se învârte orice nevoie. Oamenii caută mereu metode să facă economii sau să cheltuie cât mai puţin. Însă vin momente când este important şi necesar să ştim să administrăm şi să investim banii într-un anumit lucru de calitate, durabil.

Peleţii, sursă ieftină de încălzire cu centrala pe peleţi cu arzător

Centrală pe peleți cu arzător BTR 16 de calitate

Centrală pe peleți cu arzător BTR 16

Economia este un aspect cheie când vine vorba de centrala pe peleţi cu arzător BTR16, deoarece aceasta foloseşte, după cum îi spune şi denumirea, peleţi ca şi combustibil.

Peleţii nu sunt altceva decât deşeuri lemnoase deshidratate şi comprimate sau, pe scurt, rumeguş. Acesta este bine uscat, după care i se adaugă un liant, urmând apoi ca acest amestec să fie supus presarii şi tăierii, utilizându-se utilaje specializate. Rezultă astfel ceea ce noi numim astăzi pelet.

Din punct de vedere financiar, peleţii sunt foarte ieftini, iar, ca şi caracteristici, aceştia au o putere calorică mult mai mare faţă de ceilalţi combustibili clasici existenţi de pe piaţă (gazul natural, petrol, cărbune etc.). În viitorul nu foarte îndepărtat, peletul va deveni un înlocuitor viabil al combustibililor convenţionali pe care i-am amintit mai sus.

Rămânând pe segmentul economic, centrala pe peleţi cu arzător BTR16 este o centrală modernă care îmbină plăcutul cu utilul, având un consum redus, respectându-şi în acelaşi timp toate caracteristicile, fiind fiabilă şi un prieten de nădejde în sezonul rece.

Această centrală pe peleţi cu arzător economă are o capacitate de stocare a apei de 36 de litri, iar datorită sistemului de încălzire cu arzător, aceasta este ideală pentru familiile care îşi doresc să plătească facturi mai mici la întreţinere.

Alege economie şi eficienţă cu centrala pe peleţi cu arzător BTR16

Când vine vorba de putere, această centrală pe peleţi cu arzător economă poate atinge o putere maximă de 17.0 kW, iar în extrema cealaltă, când vine vorba de puterea minimă, aceasta atinge valoarea de 2.0 kW.

Centrala pe peleţi cu arzător BTR16 reprezintă în mod cert o centrală ideală pentru economii financiare. Datorită faptului că utilizează ca şi combustibil peleţii, un combustibil uşor de obţinut, ieftin şi cu putere calorică crescută, dar şi pentru că se adaptează perfect oricărei familii care doreşte să îşi schimbe stilul de viaţă clasic şi costisitor într-unul modern, prietenos cu mediul înconjurător, centrala pe peleţi cu arzător BTR16 este o variantă care merită toată atenţia noastră.

Descriere centrală pe peleţi cu arzător BTR 16

Centrala pe peleți cu arzător BTR 16 este un sistem de încălzire ideal pentru persoanele care locuiesc în zone în care nu au acces la rețeaua de gaz și are rolul de a asigura necesarul termic dintr-o casă. Cu o eficiență ridicată și o putere maximă de 17.0 kW, centrala pe peleți BTR 16 este dotată cu un arzător care ofera un randament mare al arderii combustibilului solid. Această centrală cu arzător are o capacitate de stocare a apei de 36 de litri și este silențioasă, datorită compresorului de zgomot încorporat. Sistemul de încălzire cu arzător este ideal pentru familiile care își doresc să plăteasca facturi mai mici la întreținere.

Mai multe centrale pe peleți găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrală pe peleţi cu design modern pentru casă | eSolar.ro

Lasa un raspuns