O centrală pe peleţi cu design modern este ideală pentru a păstra un aspect plăcut al casei!

1

Aspectul casei noastre este foarte important şi nu trebuie să facem compromisuri în favoarea confortului. Aşadar, nu trebuie să renunţam la o casă frumoasă, aranjată şi organizată pentru a beneficia de căldură în timpul sezonului rece. Este ideală şi pentru cabane, pentru că păstrează interiorul elegant şi primitor.

Centralele termice tradiţionale pun accentul pe eficacitate şi mai puţin pe aspect. Totuşi o centrală modernă, aşa cum este Andesitus CL D 9kW EVO, îmbină într-un mod ideal utilul cu plăcutul. Aceasta are un aspect elegant, stilat, dar este şi foarte eficientă şi poate asigura necesarul de energie termică pentru locuinţa noastră.

Eficiența crescută și apect plăcut cu centrala termică interioară pe peleți cu design modern Andesitus

Centrală termică interioară pe peleți Andesitus CL D 9kW EVO de calitate

Centrală termică interioară pe peleți Andesitus CL D 9kW EVO

O centrală pe peleţi cu design modern se camuflează uşor în locuinţă şi adaugă casei un plus de imagine. Aceasta este disponibilă în mai multe culori: roşu, alb, negru şi argintiu. În funcţie de culoarea camerei sau, de ce nu, de mobila prezentă, puteţi opta pentru o centrală termică potrivită.

Puteţi beneficia de o centrală pe peleţi cu design modern chiar în gospodăria proprie, la un preţ mic!

Centrala Andesitus este foarte apreciată de cumpărători datorită design-ului său inovator. Acest aspect plăcut creeză în casă o senzaţie de confort şi de linişte, pe care fiecare trebuie să o simtă acasă.

Centrala termică interioară pe peleţi este nu doar arătoasă, ci şi foarte eficientă. Datorită performanţei ei, aceasta are o putere de Min. 2,7 kW – Max. 10,2 kW şi o eficienţă de 92,6 – 95,1%. Astfel, putem beneficia cu bani puţini şi fără a face compromisuri cu privire la aspectul casei de energia termică necesară pentru încălzirea locuinţei, obţinută în urma arderii peleţilor.

Avantaje la achiziționarea unei centrale termice pe peleți Andesitus

Centrala termică interioară pe peleţi Andesitus este foarte simplu de utilizat şi de întreţinut, fiind şi foarte rezistentă în timp. Durabilitatea instalaţiei se datorează calităţii materialelor, astfel că pentru această instalaţie termică fabricată integral în Italia primiţi o garanţie de 2 ani la cumpărare.

Camera de ardere a centralei este formată din fontă groasă, accentuând astfel o calitate ridicată. Totodată, învelişul centralei este construit din oţel vopsit cu o vopsea specială, care este rezistentă atunci când temperaturile sunt foarte mari. Aşadar, centrala termică interioară pe peleţi are un design modern care va rămâne neschimbat peste ani, căci este construită din materiale rezistente.

Nu uitaţi că nu trebuie să renunţaţi la calitate în favoarea aspectului plăcut sau invers de acum înainte! Centrala termică interioară pe peleţi Andesitus cu design modern este aspectuoasă, dar extrem de eficientă.

Descriere centrală termică interioară pe peleți Andesitus Andesitus CL D 9kW EVO

Centrala termică interioară pe peleți Andesitus CL D 9kW EVO oferă confort sporit, cu un minim de efort. Este destinată pentru încălzirea caselor mici sau a cabanelor și crează pe lângă confort termic și o ambianță plăcuta. Acesta centrală termică interioară pe peleți este aspectuoasă, având un design inovator, ceea ce o face dorită în interiorul locuinței. Pe lângă faptul că are un aspect plăcut, centrala termică interioară pe peleți este performantă, fiind ușor de utilizat și de întreținut. Rezistenta ei se datorează materialelor calitative din care este construită – învelișul din oțel vopsit, vopseaua fiind rezistentă la temperaturi ridicate, camera de ardere din fontă groasă. Acest model de centrală termică interioară pe peleți Andesitus este echipat cu al doilea motor pentru aerul conductibil.

Mai multe informații despre această centrală termică interioară pe peleți sau alte centrale termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrală termică pe peleţi, lemn sau rumeguş | eSolar.ro

Lasa un raspuns