Ai 5 motive să alegi o centrală termică pe peleţi, lemn sau rumeguş pentru casă!

1

Căldura locuinţei în timpul iernii este un lucru esenţial, aşa că trebuie să acordăm o importanţă deosebită acestei alegeri. O centrală termică pentru casă pe bază de rumeguş, peleţi sau lemn este o adevărată minune în locuinţă.

De ce să alegem centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 pentru casă?

  1. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este ecologică și eficientă
Centrală termică pe peleți, lemne sau rumeguș 100-150 KW FUTURA BIO 150 de calitate

Centrală termică pe peleți, lemne sau rumeguș 100-150 KW FUTURA BIO 150

Centrala foloseşte drept materie primă rumeguş, lemne sau peleţi, aşa că arderea acestora nu dăunează mediului înconjurător. Aşadar, nu trebuie să compromitem sănătatea naturii pentru confortul propriu, iar această centrală poate realiza un echilibru între aceste lucruri.

Bineînţeles că mereu căutam eficienţa la o centrală termică, pentru ca investiţia să merite. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 are un randament mare şi asigură necesarul de căldură pentru locuinţa noastră de 1000-1500 mp.

  1. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este durabilă și economă

Centrala este formată din piese rezistente, care nu se vor defecta uşor. De exemplu, grilul din fontă este rezistent la deformări, fiind astfel durabil şi eficient mult timp.

Lemnul, rumeguşul sau peleţii folosiţi au preţuri mici, aşa că centrala este economă. Nu sunt necesare costuri uriaşi pentru materia primă şi nici alte costuri de întreţinere.

  1. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este calitativă și modernă

Fără îndoială că centrala este de o calitate înaltă, respectând toate normele şi standardele UE pentru o funcţionare impecabilă.

Instalaţia este rezultatul evoluţiei tehnologiei, aşa că este o inovaţie extrem de utilă. Beneficiaţi la cumpărare şi de un controler de meniu în 2 limbi, astfel că puteţi monitoriza într-un mod modern funcţionabilitatea sistemului.

  1. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este practică și accesorizabilă

Centrala este uşor de folosit şi puteţi face rapid chiar şi proceduri care pot părea complicate. De exemplu, puteţi curăţa manual serpentina şi aerisitorul. De asemenea, arzătorul cu peleţi este practic, fiind cu aprindere automată.

Puteţi adăuga, după preferinţe, alte funcţii pentru centrală. Opţional, puteţi adăuga tub de alimentare arzător de peleţi cu motor, siloz până la 5m3 sau chiar sistem automatizat pentru curăţarea cenuşii.

  1. Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este sigură și beneficiază de garanție

Aveți garanţia că, odată amplasată corect, centrala nu poate provoca accidente. Totuşi, se recomandă ca în apropierea locului unde este montată centrala, copiii să nu aibă acces.

Primiţi 2 ani de garanţie la achiziţioare sau, dacă montarea se face de către specialişti, 5 ani. Acest lucru atestă durabilitatea centralei, care este o investiţie în viitor.

Descriere centrală termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150

Centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş Futura Bio 150 este o centrală termică cu funcționare pe peleți, lemne și rumeguș ecologică și automată. Este o soluție alternativă pentru energie termică cu randament ridicat deoarece este mult mai economică decât sistemele pe gaze lichide.

Mai multe informații despre centrala termică pe peleţi, lemn sau rumeguş sau alte centrale termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrală termică pe peleţi pentru încălzire | eSolar.ro

Lasa un raspuns