Obţine căldura necesară locuinţei folosind o centrală termică pe peleţi economă

0

Căldura este un factor esenţial în timpul sezonului rece într-o locuinţă. Deoarece confortul în casa noastră are întâietate, trebuie să alegem cel mai bun sistem de încălzire. Atunci când alegem tipul de centrală, trebuie să ţinem cont de eficienţa, durabilitatea şi consumul ei. Dacă respectăm aceşti paşi putem profita de energie termică la preţuri mici în timpul iernii.

Ce fel de centrală termică să alegem?

Centrale termice cu ardere pe peleți Idella Edana 40 KW de calitate

Centrale termice cu ardere pe peleți Idella Edana 40 KW

În funcţie de capacitatea lor şi de combustibilul folosit, centralele ne oferă un randament diferit. Centralele pe lemne sunt o variantă bună pentru locuinţe, însă cea mai economă centrală termică este centrală termică pe peleţi. Cu centrala termică pe peleţi Idella Edana 40 KW, beneficiem de multiple avantaje, printre care şi cheltuielile reduse.

Peleţii sunt un tip de combustibil extrem de apreciat, datorită puterii mari calorice şi a preţului mic pe care îl au. Fiind o metodă alternativă pentru lemne, peleţii ne pot oferi căldura necesară locuinţei personale sau casei de vacanţă, unde accesul la reţeaua de gaze naturale nu se poate realiza.

Atunci când alegem tipul de centrală termică pentru casă trebuie să ne gândim pe termen lung, căci facem o asemenea achiziţie pentru viitor. O centrală termică pe peleţi pentru locuinţele izolate, departe de reţeaua de gaz, constituie o adevărată salvare.

Cât de eficientă este o centrală termică pe peleţi?

Peleţii sunt un combustibil extrem de ieftin, deci o centrală termică pe peleţi este foarte economă. Deşi preţul peleţilor este mic, ei au o putere calorică mare, făcând centrala termică pe peleţi o metodă eficientă de încălzire a locuinţei.2

Centrala termică pe peleţi Idella Edana 40 KW este un sistem modern pentru producerea energiei termice necesare casei noastre. Folosind pe post de combustibil peleţii, aceasta este perfectă pentru locuinţele de vacanţă sau chiar casele care nu pot beneficia de încălzirea cu gaz de la reţeaua naţională. Consumul este minim, mai exact de 9,5 kilograme de peleţi pe oră, eficienţă fiind însă ridicată. Centrala termică pe peleţi Idella Edana 40 KW devine astfel nu doar o centrală eficientă, dar şi economă. Investiţia va fi amortizată rapid şi cu siguranţă nu veţi regreta niciun moment achiziţia.

Aşadar, dacă doriţi să vă încălziţi locuinţa într-un mod practic şi econom, puteţi apela la o centrală termică pe peleţi precum Idella Edana 40 KW.

Descrierea centralelor termice cu ardere pe peleți Idella Edana 40 KW

Centralele termice pe peleți sunt sisteme de încălzire ce le pot înlocui cu succes pe cele care funcționează pe lemne, eliminând problema fumului sau a spațiului de dezpozitare. Centralele termice cu ardere pe peleți Idella Edana 40 KW sunt sisteme de încălzire, ideale pentru casele de vacanță de la munte sau casele situate în zone fără acces la rețeaua de gaze naturale. Aceste centrale termice cu funcționare pe peleți oferă o eficiență ridicată și un consum redus de combustibil, mai exact, dacă funcționează la putere maximă, acestea au nevoie de 9,5 kilograme de peleți pe oră. La cerere, centralele termice cu ardere pe peleți Idella Edana 40 KW pot fi dotate cu sistem antiincendiu și cu un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.

Mai multe informații despre această centrală termică pe peleţi și alte centrale termice asemănătoare găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns