Cu o baterie solară ciclu profund 150Ah energia produsă de sistemul fotovoltaic este înmagazinată în siguranță

0

În ultimii ani sistemele solare fotovoltaice au fost din ce în ce mai accesibile, iar numarul gospodăriilor echipate inteligent a crescut considerabil. Ne bucură să vedem interesul crescând al oamenilor față de tehnologii de producere a energiei electrice nepoluante și econome.

Orice sistem fotovoltaic off-grid are nevoie de acumulatori de înaltă calitate

Baterie solară ciclu profund 150Ah preț

Baterie solară ciclu profund 150Ah Varta LAD150 AGM Deep-Cycle

Un sistem solar fotovoltaic poate asigura lejer necesarul de electricitate al unei locuințe pe timp de zi. Noaptea însă, din cauza lipsei soarelui, avem nevoie de un boost de energie care sa ne ajute în susținerea aplicațiilor casnice. O soluție salvatoare este reprezentată de către acumulatorii solari, care înmagazinează energia produsă de panourile fotovoltaice pe timp de zi.

O baterie solară ciclu profund 150Ah este rezistentă la șocuri și vibrații

Pentru a avea o durabilitate cat mai mare, o baterie solară trebuie sa fie rezistentă la șocuri și vibrații. În caz contrar, se va scurge rapid și va fi bună de aruncat, iar proprietarul va trebui să facă o nouă investiție în altă baterie. În general, bateriile ce valorifică tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) sunt investiție inteligentă, de viitor. Aceste baterii rezistă cu brio la șocuri sau vibrații și au o durată de viață mai lungă.

Folosind o baterie solară ciclu profund 150Ah o locuință poate deveni independentă din punct de vedere energetic

Statisticile spun că în aproximativ 50 de ani cărbunii și gazele naturale se vor consuma în totalitate. Asta înseamnă că producerea de energie electrică în centrale va fi doar o amintire. Orientarea către sistemele solare sau eoliene este un fapt real, ce va deveni un lucru normal pe întreaga planetă în următorul secol. Investiția într-un kit solar fotovoltaic cu baterie solară ciclu profund 150Ah asigură independența energetică, scade costurile lunare ale familiei și protejează natura.

O baterie soalară cu autodescărcare minimă este ideală pentru o gospodărie. Chiar daca energia acumulată nu este folosită imediat, o baterie solară ciclu profund 150Ah nu o va risipi. În acest fel investiția într-un kit solar fotovoltaic cu baterie solară ciclu profund 150Ah este una de viitor și garantează independența familiei din punct de vedere energetic.

Descriere acumulator solar Vartă LAD150 AGM Deep-Cycle

Acumulatorul solar Vartă LAD150 a fost dezvoltat special pentru ultimele modele de bărci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene şi foloseşte tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv acumulatorul solar poate să pună la dispoziţie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numeroşi consumatori electrici pe întreagă lui durata de funcţionare. Datorită autodescărcării minime, se pretează perfect şi pentru utilizarea sezonală şi nu necesită întreţinere.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar Varta LAD150 AGM Deep-Cycle, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsești pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns