Află cum să economiseşti energie termică folosind un buffer pentru pompa de căldură

0

Energia termică este foarte importantă pentru locuinţa noastră, deoarece în sezonul rece avem nevoie de căldură pentru a ne putea desfăşura activităţile şi pentru a ne simţi confortabil.

Indiferent de modul de producere al căldurii ales, trebuie să fim atenţi la micile componente suplimentare pe care le punem adăuga, pentru a economisi energie termică şi pentru a avea un randament mare.

Buffer pentru pompa de căldură

Buffer pentru pompă de căldură Ideval WPS 350.2 WS de calitate

Buffer pentru pompă de căldură Ideval WPS 350.2 WS

Putem apela la un buffer pentru pompa de căldură care este un acumulator de energie termică, menit să echilibreze sistemul de încălzire şi să reducă risipa. Bufferul se foloseşte la pompele de căldură, pentru a contribui la necesarul de energie termică al locuinţei.

O pompă de căldură este o instalaţie complexă, care consumă lucru mecanic. Rolul ei este de a transfera căldura produsă de la mediul rece la mediul cald, ţinând cont de faptul că respectiva cantitate de căldură transportată mediului cald este mai mare decât lucrul mecanic consumat. Sistemul de funcţionare al unei pompe de căldură este uşor de înţeles, bazându-se mult pe legile fizicii.

Buna funcţionare a pompei de căldură de bazează pe proprietăţile unui fluid de a-şi modifica starea de agregare, prin lichefiere şi evaporare. Pompele de căldură pot avea funcţii diferite, dar pentru a produce energia termică necesară în locuinţele noastre, ele în general folosesc solul sau aerul ca sursă de căldură.

Performanța energetică crescută semnificativ de buffer pentru pompa de căldură

Un buffer pentru pompa de căldură face minuni din punct de vedere al performanţei energetice, aducând multiple avantaje. De exemplu, bufferul ne asigură că nu se va face risipă de energie termică, deoarece rolul său este de a o stoca în siguranţă. Atunci când este necesar, acest buffer pentru pompa de căldură redă energia termică depozitată, beneficiindu-se astfel de un plus la randamentul instalaţiei.

Pompa de căldură se poate utiliza în combinaţie cu panouri solare calitative, împreună reprezentând un sistem sofisticat care vă ajută să aveţi parte de confort cu costuri reduse.

Acest buffer pentru pompa de căldură Ideval WPS 350.2 WS cu capacitate de 250 de litri are serpentină pentru solar, dar beneficiază în acelaşi timp şi de schimbătoare de căldură performante.

Economisind energie folosind un buffer pentru pompa de căldură faceţi economii la resurse, beneficiind în acelaşi timp de o autonomie de ardere cu până la 30% mai ridicată.

Aşadar, dacă doriţi să economisiţi energie termică, nu ezitaţi să folosiţi un buffer în combinaţie cu pompa de căldură. Împreună vor da rezultate excelente şi vă veţi bucura de o instalaţie economă şi durabilă.

Descriere buffer pentru pompa de căldură Ideval WPS 350.2 WS

Bufferul este un acumulator de energie termică ce se atașează la pompe de caldură sau la centrale termice. Odată obținută apa calda, aceasta nu este folosită în totalitate de către consumatori. Pentru a se elimina risipa și totodată pentru a se echilibra sistemul de încălzire se folosește un buffer care preia energia termică și o stochează pentru a fi redată atunci când este necesar.

Acest buffer pentru pompa de căldură Ideval WPS 350.2 WS are serpentină pentru solar, schimbătoare de caldură de înaltă performanță și este foarte util atât pentru o casă monofamilială, cât și multifamilială. Utilizarea pompei de căldură în combinație cu avansatele panouri solare de înaltă performanță au fost un stimulent pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a acestui extraordinar buffer pentru pompa de căldură – un tanc de înaltă performanță. Tehnologia sofisticată garantează cele mai mari randamente.

Mai multe informații despre puffere pentru pompe de căldură găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns