Compresorul de zgomot, cheia către o centrală pe peleţi silenţioasă

1

Liniştea este un element important pentru fiecare, lucru de care centrala pe peleţi cu arzător BTR16 ţine cont fără doar şi poate. Se zice că lucrurile mici fac diferenţa. Acelaşi lucru se poate spune şi în acest caz, când această centrală pe peleţi silenţioasă vă va face viaţa mai uşoară şi mai plăcută, fără măcar să îi simţiţi prezenţa.

Centrala pe peleţi silenţioasă, alegerea perfectă pentru familii

Centrală pe peleți silențioasă cu arzător BTR 16

Centrală pe peleți silențioasă cu arzător BTR 16

Un aspect important al vieţii noastre este reprezentat de zgomotul pe care o centrală îl face în momentul în care este în funcţiune. În cazul de faţă, folosind centrala pe peleţi BTR16, putem spune că avem de-a face cu o centrală pe peleţi silenţioasă datorită tehnologie sale moderne. Graţie compresorului de zgomot încorporat, această centrală este silenţioasă şi nu va va deranja în momentul funţionării.

Fie că aveţi copii mici care dorm şi nu vreţi să fie treziţi, fie că aveţi animale cărora nu le plac zgomotele necunoscute sau poate în unele cazuri vecini care sunt reticienti la gălăgie, când vine vorba de această centrală nu trebuie să va faceţi griji pentru astfel de lucruri.

Alege o centrală pe peleţi silenţioasă, eficientă şi uşor de întreţinut

Luând în cosiderare costurile scăzute de funcţionare şi întreţinere, faptul că este o centrală pe peleţi silenţioasă şi nu în ultimul rând dotările ultra moderne cu care vine echipată, putem spune că centrala pe peleţi cu arzător BTR16 este mai mult decât ideală pentru orice casă şi orice familie ce îşi doreşte plăţi mai mici la factura de întreţinere şi, implicit, economii financiare.

Această centrală cântăreşte 212 kg și are următoarele dimensiuni 506x843x1022 mm. Capacitatea de stocare a apei este de 36 de litri, iar capacitatea tăvii pentru cenuşă este de 31 de litri.

Achiziţionarea acestei centrale pe peleţi va fi în mod cert un pas înainte în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi cu siguranţă veţi putea spune că beneficiaţi de căldura necesară confortului dumneavoastră fără niciun compromis.

Descrierea centralei pe peleţi cu arzător BTR 16

Centrala pe peleţi cu arzător BTR 16 este un sistem de încălzire ideal pentru persoanele care locuiesc în zone care nu au acces la reţeaua de gaz şi are rolul de a asigura necesarul termic dintr-o casă. Cu o eficienţă ridicată şi o putere maximă de 17.0 kW, centrala pe peleţi BTR 16 este dotată cu un arzător care oferă un randament mare al arderii combustibilului solid. Această centrală pe peleţi cu arzător are o capacitate de stocare a apei de 36 de litri şi este silenţioasă, datorită compresorului de zgomot încorporat. Sistemul de încălzire cu arzător este ideal pentru familiile care îşi doresc să plătească facturi mai mici la întreţinere.

Mai multe detalii despre această centrală pe peleţi cu arzător şi despre alte tehnologii de ardere găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar modern electricitate fără poluare | eSolar.ro

Lasa un raspuns