Cu centrale pe lemne cu gazeificare ai căldură toată iarna în mod econom

0

De acum înainte, grijile cu privire la încălzirea locuinței proprii vor disparea în cazul în care alegeți ca soluție de încălzire centrale pe lemne cu gazeificare. Pe întreaga durată a sezonului rece vă veți putea bucura de căldură și confort fără a fi nevoiți să cheltuiți o avere.

Pentru a putea funcționa în mod eficient, aceste centrale pe lemne cu gazeificare trebuie alimentate cu lemne a căror umiditate să nu fie mai mare de 20%. Pentru ca lemnele să îndeplinească aceste condiție este recomandată depozitarea acestora cel puțin doi ani în încăperi uscate, ferite de intemperii.

Ce sisteme de încălzire a unei locuințe pot fi alese?

Centrale pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW preț

Centrale pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW

În funcție de preferințe și nevoi pot exista mai multe soluții de încălzire a propriei locuințe: centrale pe lemne, peleți, cărbuni, sobe, centrale electrice, pompe de căldură etc. Eficiența acestora este influențată de modul de utilizare și de combustibilul folosit pentru a le alimenta.

În cazul unor centrale pe lemne cu gazeificare precum Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16, cameră mare de ardere asigură o ardere prelungită a combustibilului solid, adică al lemnului. Arderea este constantă și stabilizată cu ajutorul unui ventilator interior.

Centralele pe lemne cu gazeificare sunt o metodă eficientă de încălzire pentru locuințele medii

În cazul în care sunteți o familie și vă doriți un confort optim pentru toată lumea fără a avea costuri mari, atunci o centrală pe lemne cu gazeificare reprezintă o soluție de calitate potrivită nevoilor de dumneavoastră.

O astfel de centrală se preteaza locuințelor medii pentru că asigură o încălzire optimă, controlată în întregime de utilizator și ajută la economiile familiei. Cazanele cu gazeificare pe lemne sunt ușor de manevrat și curățat și, în plus, sunt de cu până la 30% mai eficiente decât cazanele de lemne standard.

Centralele pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16 au un display grafic modern

În cazul acestor centrale pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16, acest lucru se poate face cu ajutorul display-ului grafic cu schemă hidraulică. Oferă control asupra temperaturii gazelor de evacuare, precum și temperaturii din cazan și rezervor.

În plus, aceste centrale pe lemne cu gazeificare sunt dotate cu tubulatura de gaze de evacuare pentru mai multă performanță și temperatura mai mică la evacuarea gazelor.

Descriere cazane pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16

Efort minim de la alimentare până la curățare! Cu servomotor Lambda!

Condiția de bază pentru randamentul ridicat al cazanelor pe lemne cu gazeificare este ca lemnul să nu aibă umiditatea mai mare de 20%. Pentru întrebuințarea corectă a acestei invenții moderne este recomandată păstrarea cel puțin timp de doi ani a lemnelor în încăperi uscate, ferite de intemperii pentru atingerea unui grad de umiditate de maximum 20%.

Umpleți cu lemne, aprindeți focul și orice altceva funcționează de la sine. O mare cameră de ardere asigură arderea combustibilului solid pe o perioadă lungă. Ventilatorul integrat garantează un start fără dificultăți. Ușa camerei de ardere este foarte bine sigilată și nu permite emisie de fum. Mai mult de atât, arderea este stabilizată pe întreagă perioadă de ardere de către ventilatorul interior. Chiar și cazanele cu gazeificare pe lemne de 16 kw pot fi foarte ușor alimentate cu lemne de până în 0.5 m lungime. Cazanele cu gazeificare pe lemne, având o cameră de ardere foarte mare, permit alimentarea cu lemne și mai lungi. O creștere a performanțelor și valori foarte bune de gaze de evacuare sunt realizate printr-o „Conductă de aer cald”, în interiorul rezervorului.

Pentru mai multe detalii despre aceste cazane pe lemne cu gazeificare, dar și despre alte centrale pe lemne cu gazeificare, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns