Descoperă cum şi unde poţi folosi un kit fotovoltaic stand-alone 1 kW

1

Dezvoltarea sistemelor de producere alternativă a energiei electrice este îmbucurătoare. Energia solară sau cea eoliană sunt perfecte pentru a obţine electricitate într-un mod econom. Kiturile solare fotovoltaice produc energie gratuită şi, în acelaşi timp, verde, fără a se polua natura.

Află care este tehnologia de funcţionare a unui kit fotovoltaic stand-alone 1 kW

Kit fotovoltaic complet monofazat stand-alone

Kit fotovoltaic rezidențial de 1 kW putere instalată

Un kit fotovoltaic stand-alone este perfect pentru uzul privat, pentru că permite stocarea energiei electrice suplimentare pe timp de noapte. Astfel, această energie acumulată poate fi utilizată în zilele înnorate, când lumina soarelui nu este puternică.

Un kit fotovoltaic stand-alone 1 kW putere instalată curprinde patru panouri solare electrice policristaline Idella Power Poly Premium, care captează şi transformă energia solară în energie electrică. Bateriile solare AGM Varta de 12 volţi 85 amperi au rolul de a acumula energia electrică suplimentară într-un mod sigur, pentru a preveni risipa. Invertorul sinus de kituri fotovoltaice Victron Phoenix 24V 1200W este de înaltă tehnologie şi ajută la introducerea energiei în reţea. Ultima componentă, regulatorul de încărcare Victron MPPT contribuie la stocarea şi folosirea energiei electrice produse de panourile solare.

Alege un kit fotovoltaic stand-alone 1kW după nevoile gospodăriei

Kiturile solare fotovoltaice stand-alone pentru uz rezidenţial sunt potrivite pentru a fi folosite în cadrul gospodăriilor private şi aduc un plus de energie la necesarul casei. Întodeauna este bine să alegeţi un kit fotovoltaic stand-alone cu o capacitate potrivită nevoilor gospodăriei.

Un kit fotovoltaic stand-alone 1 kW putere instalată conţine patru panouri solare electrice policristaline IPPP care produc media zilnică anuală de 3,3 kWh, în timp ce bateriilor solare AGM Varta pot stoca până la 2 kWa. Această energie este suficientă pentru o locuinţă de dimensiuni medii, cu un consum moderat de electricitate.

Unde se poate folosi un kit fotovoltaic stand-alone 1kW?

Un kit fotovoltaic stand-alone 1 kW este ideal pentru a fi folosit în diverse aplicaţii ale casei care nu au nevoie de o cantitate foarte mare de energie electrică. Un astfel de kit solar fotovoltaic monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată poate aduce energie electrică pentru următoarele aplicaţii: iluminat, funcţionarea diverselor aparate electrice şi electrocasnice etc.

Descriere amănunțită a kitului fotovoltaic monofazat de 1 kW putere instalată

Kitul fotovoltaic monofazat de 1 kW putere instalată este compus din patru panouri solare fotovoltaice policristaline de cea mai bună calitate și două baterii solare rezistente, ideale pentru stocarea energiei. Acest kit fotovoltaic monofazat este soluția cea mai buna pentru locuința dumneavoastră, deoarece permite stocarea energiei electrice pe timp de noapte, atunci cand nu aveți nevoie de ea. Astfel, puterea acumulată poate fi folosită în orice moment, chiar și în zilele înnorate, când lumina de la soare este slabă.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrale termice mixte peleți-lemne eficiente | eSolar.ro

Lasa un raspuns