Eficiență termică folosind centrale termice mixte peleți-lemne

1

Confortul termic este esențial în fiecare locuință. Investiția în centrale termice mixte peleți-lemne este una de viitor, în confortul fizic și financiar al familiei noastre. Asemenea centrale termice mixte peleți-lemne nu sunt limitate la un singur combustibil solid, fiind potrivite pentru locuințele care doresc să fie independente din punct de vedere termic.

Cu o casa izolată și cu o centrală termică mixtă peleți-lemne iarna trece fără griji

Centrale termice mixte peleți-lemne

Centrale termice mixte peleți-lemne avantajoasă

Centralele termice pe bază de combustibil solid sunt mai econome decât cele care funcționează cu combustibil lichid sau decât instalațiile electrice. O bună izolare a casei este însă esențială înainte de a investi într-o asemenea instalație termică: degeaba avem o sursă utilă de producere a căldurii dacă aceasta va fi irosită.

Aceste centrale termice mixte peleți-lemne sunt o soluție la îndemână pentru a scădea factura de electricitate. Lemnele, peleții sau cărbunii au un cost rezonabil, astfel că alimentarea săptămânală a cazanului nu va costa foarte mult. E important să fim dispuși la început la o investiție mai mare, dar de viitor și să nu optăm pentru centrale termice cu preț redus și calitate îndoielnică. Pentru confortul și siguranța familiei noastre trebuie să alegem tot ce este mai bun.

Centrale termice mixte peleți-lemne 20-21-24 kw ULTIMA II 20, eficiență și durabilitate

Centralele termice mixte din această gamă au un randament ridicat, fiind potrivite pentru locuințele care doresc să investească în sisteme econome de asigurare a confortului. Cu o putere mare (20 kW pentru lemne, 24 kW pentru cărbuni și 21 kW pentru peleți), aceste centrale termice mixte peleți-lemne pot încălzi cu succes suprafețe de 180-240 mp. Cazanul solid este special conceput pentru a avea o umiditate la ardere mai mică de 25%, deci eficiența și durabilitatea sistemului termic va crește.

Descriere centrale pe lemne, cărbuni, peleți 20-21-24 kw ULTIMA II 20

Variantele de centrale folosind combustibilul gazos sunt din ce în ce mai costisitoare. Tot mai mulţi consumatori îşi îndreaptă atenţia dar şi investiţiile asupra alternativelor cu combustibil solid. Astfel centralele pe lemn, cărbuni şi peleţi devin pentru foarte mulţi consumatori soluţia ideală pentru o factură mică la energia termică.

Centralele pe lemne, cărbuni, peleţi funcţionează atât pe lemne cât şi pe cărbuni, opţional se poate adaugă şi arzător de peleţi.

Mai multe detalii despre aceste centrale pe lemne, cărbuni, peleți, dar și despre tehnologii de ardere găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kituri solare fotovoltaice on grid 2 kW avantaje | eSolar.ro

Lasa un raspuns