Economiseşte bani cu o centrală pe peleţi economă!

0

Multe persoane doresc să achiziţioneze pentru locuinţa proprie o centrală termică ecologică şi eficientă, dar se lovesc de un obstacol important: preţul de achiziţionare. Într-adevăr, centralele care produc energie termică într-un mod alternativ sunt puţin mai scumpe, însă investiţia se amortizează în timp şi avantajele sunt mai numeroase decât acest dezavantaj al costului de cumpărare.

Investeşte într-o centrală pe peleţi economă pentru casa ta, iar investiţia va fi amortizată în timp

Centrală termică pe peleți, lemne și rumeguș 100-150 kw FUTURA BIO 150

Centrală termică pe peleți, lemne și rumeguș 100-150 kw FUTURA BIO 150

În primul rând, trebuie să ne gândim că odată ce am cumpărat centrala pe peleţi nu mai trebuie să facem nicio investiţie ulterioară în ceea ce priveşte accesoriile şi componentele ei. Instalaţia Futura Bio 150 cuprinde cele mai importante piese şi nu mai trebuie să cheltuiţi alţi bani pe cumpărături ulterioare.

În al doilea rând, cel mai mare avantaj al acestei instalaţii este reprezentat de faptul că funcţionează pe bază de peleţi, lemne sau rumeguş. Acest lucru determină o economie uriaşă, căci aceste materii prime se găsesc în comerţ la preţuri mici. Nu veţi cheltui iarna o avere pentru a cumpăra materii pentru centrală, ci veţi beneficia de căldură cu costuri scăzute.

Eficiența și randamentul centralei pe peleți, lemn sau rumeguș Futura Bio 150

Nu este nevoie de cantităţi foarte mari de lemn, peleţi sau rumeguş pentru ca centrala termică Futura Bio 150 să funcţioneze eficient. Aceasta are un randament ridicat şi poate încălzi cu uşurinţă chiar şi o casă cu dimensiuni mai mari.

Pe de altă parte, instalaţia este una economă pentru că este alcătuită din componente de o calitate înaltă. De exemplu, grilul din fontă este rezistent la deformări, interiorul centralei este din oţel, iar ventilatorul este reglabil. Acest lucru semnifică faptul că piesele centralei nu se vor defecta uşor, aşa că nu vor necesita reparaţii ulterioare şi costisitoare. Veţi economisi astfel bani, căci centrala este durabilă, fiind o investiţie pentru viitor.

La achiziţionare veţi beneficia de o garanţie de 2 ani pentru centrala cumpărată, fapt care îi atestă rezistenţa în timp. În plus, dacă doriţi să montaţi centrala cu ajutorul unei echipe de specialişti, veţi beneficia de o garanţie de 5 ani pentru instalaţia pe lemne, peleţi sau rumeguş.

În timp, datorită faptului că materia primă folosită pentru centrală este ieftină, iar componentele sunt durabile, vă veţi recupera uşor banii investiţi. Aşadar, nu trebuie să vă speriaţi de preţul acestor sisteme ecologice de producere a energiei termice, căci faceţi o investiţie în viitorul familiei voastre.

În concluzie, dacă doriţi o centrală termică economă, puteţi merge la sigur cu centrala pe peleţi Futura Bio 150. Vă veţi recupera în timp banii investiţi şi veţi benefecia de o instalaţie durabilă, eficienţă, ecologică şi economă.

Descrierea centralei termice pe peleţi Futura Bio 150

Futura Bio 150 este o centrală termică cu funcţionare pe peleţi, lemne şi rumeguş ecologică şi automată. Este o soluţie alternativă pentru energie termică cu randament ridicat deoarece este mult mai economică decât sistemele pe gaze lichide.

Mai multe detalii despre centrale termice pe peleți sau despre alte sisteme asemănătoare de încălzire găstiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns