Panouri solare plane pentru obținerea unei ape calde ecologice

1

„Energia solară a devenit un fapt și nu se mai află în sfera frumoaselor posibilități. S-a dovedit puterea comercială și profitul energiei solare, adică faptul că după ce rezervele de petrol și cărbune se epuizează, omenirea își poate procura energia de la soare” după cum spune Frank Schuman. Asta înseamnă că este clar de pe acum că sursele convenționale de energie nu vor fi cu noi pentru totdeauna, iar omenirea trebuie să înceapă să se pregătească pentru a primi energie termică numai de la soare.

Avantajele utilizării energiei solare

Pachet panouri solare plane cu boiler termoelectric orizontal

Pachet panouri solare plane cu boiler termoelectric orizontal

Desigur, terminarea rezervelor de combustibili fosili nu e singurul motiv pentru care energia solară începe să fie din ce în ce mai căutată. Avantajele utilizării acesteia sunt multiple. Primează faptul că energia solară este gratuită. Astfel, investiția în panourile solare se face o singură dată, inițial. De aici rezultă un aport gratuit de apă caldă menajeră și prin urmare o economisire la plata facturilor. În plus, procesul de obținere a apei calde cu ajutorul soarelui este în totalitate ecologic, iar persoanele ce îl folosesc pot contribui la reducerea emisiilor de carbon cu câteva tone pe an.

Pachetul de panouri solare plane cu bolier termoelectric pentru obţinerea energiei termice de la soare

Panourile solare pachet Idella Smarty One sunt un set de panouri solare plane cu boiler termoelectric orizontal, ideal pentru cei care locuiesc la casă şi nu au suficient spaţiu tehnic. Boilerul din pachet poate fi instalat atât pe sol, cât şi în pod sau în alte spaţii adecvate. Acest sistem de panouri solare plane poate asigura aportul de apă caldă necesar pentru o familie numeroasă cu trei, patru copii. Investiția unui astfel de sistem se face o singură dată, aportul fiind ulterior gratuit.

Panourile solare plane sunt descrise pe larg pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Boilere solare cu 3 serpentine pentru apă caldă | eSolar.ro

Lasa un raspuns