Profită de avantajele unui acumulator cu plăci tubulare de calitate

1

Acumulatorii sunt o parte importantă pentru un sistem care foloseşte energia regenerabilă, pentru staţiile radio şi TV şi chiar pentru sistemele de iluminat în siguranţă.

Care este rolul acumulatorilor?

Acumulator cu plăci tubulare prețuri ieftine

Acumulator cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520 pentru stațiile radio

Acumulatorii, după cum le spune şi numele, au rolul de a înmagazina energie electrică şi de a o pune în funcţiune atunci când este necesar. Astfel, nu veţi risipi energia care este în plus, ci veţi profita de ea fix în momentele în care aveţi nevoie.

De exemplu, penele de curent sunt o situaţie în care acumulatorii fotovoltaici vă pot salva. Ei îşi îndeplinesc cu succes rolul, oferindu-vă energia electrică păstrată şi în acest fel vă puteţi continua activităţile casei. Pe de altă parte, acumulatorii fotovoltaici sunt utili şi în timpul nopţii, când soarele nu este prezent, iar sistemul fotovoltaic nu poate produce electricitate.

Acumulatorii fotovoltaici compensează această lipsă nocturnă şi în funcţie de caracteristicile lor vă pot oferi o anumită cantitate de electricitate.

Ce este un acumulator cu plăci tubulare?

Un acumulator cu plăci tubulare este special conceput pentru a se utiliza în domeniul energiilor regenerabile sau în aplicaţiile industriale. Diferenţa dintre un acumulator cu plăci tubulare şi unul clasic constă în modul de construcţie, întrucât tehnologia cu plăci tubulare are o durată mai lungă de viaţă în regim ciclic şi Float (tampon).

Un exemplu de acumulator cu plăci tubulare este Hoppecke 5 OPzS solar.power 520. Aceşti acumulatori OPzS solar.power cu o singură celulă conţin electrolid lichid şi sunt extrem de eficienţi şi trainici. Baterii cu acid pot rezista la 2500 de cicluri de descărcare 50% şi necesită un nivel minim de întreţinere, deci veţi profita de durabilitate şi performanţă fără a necesita un efort mare de îngrijire.

Garanţia primită la achiziţionare este de 2 ani, însă un acumulator cu plăci tubulare Hoppecke pot fi folosit chiar şi 20 de ani la 20°C. Acest lucru este excelent, căci ne garantează faptul că facem o investiţie inteligentă achiziţionând aceşti acumulatori economi.

Aşadar, pentru un sistem de energie regenerabilă, pentru iluminat sau chiar pentru staţiile radio şi TV puteţi apela cu încredere la un acumulator cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520.

Descriere acumulator cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520

Acumulatorii OPzS solar.power cu o singură celulă și care conțin electrolid lichid au o durata lungă de viață și pot fi utilizați în sistemele de energie regenerabilă, sistemele de telecomunicații, stațiile radio și TV sau în sistemele de iluminat de siguranță. Acest acumulator cu plăci tubulare 5 OPzS solar.power 520 de la Hoppecke poate rezista la 1500 de cicluri de descărcare parțială și nu necesită un nivel ridicat de întreținere, umplerea electrolitului cu apa distilată fiind necesară o dată la trei ani. Bateriile cu acid OPzS sunt disponibile în varianta încărcat-uscată sau încărcate cu electrolit.

Mai multe informații despre acest acumulator cu plăci tubulare și alți acumulatori solari găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Acumulator solar Lithium pentru maşinuţe de golf | eSolar.ro

Lasa un raspuns