Profită de avantajele unui acumulator solar Lithium pentru maşinuţe de golf

1

Golful este un sport extrem de relaxant, care constă în introducerea cu ajutorul croselor a mingilor de golf în găurile speciale. Acest sport, deşi este unul competitiv, este în acelaşi timp şi o modalitate de destindere atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Maşinuţele de golf, necesare în timpul jocului

Acumulatori solari Lithium Victron 12.8V90Ah prețuri ieftine

Acumulatori solari Lithium Victron 12.8V90Ah pentru mașinuțe de golf

În timpul jocului, participanţii pot lovi atât de puternic o minge, încât aceasta să ajungă într-un loc îndepărtat faţă de poziţia concurentului. În aceste momente este posibilă deplasarea cu o maşinuţă specială, care scurtează distanţa şi contribuie la desfăşurerea mai rapidă a jocului.

Maşinuţele de golf trebuie să existe la dispoziţia concurentului, iar acesta să o poată folosi nestingherit. Aceste modalităţi de deplasare nu necesită o atenţie foarte mare, dar au nevoie de un acumulator solar Lithium destul de puternic pentru a putea oferi electricitatea necesară funcţionării.

Un acumulator solar Lithium pentru maşinuţe de golf, cheia către un joc perfect

În timpul jocului, fiecare concurent are dreptul să folosească aceste metode de deplasare. Pentru a putea beneficia de aceste drepturi, maşinuţele trebuie să fie în permanenţă dotate cu un acumulator solar Lithium de calitate. Acest acumulator solar Lithium Victron 12.8V90Ah esteo variantă care merită să fie luată în calcul de către persoanele care organizează astfel de competiţii, deoarece sunt perfecţi pentru nevoile unei maşinuţe de golf.

Acumulatorii Lithium Victron menţionaţi se deosebesc prin densitatea mare de energie, dar şi prin lipsa efectului de memorie şi a pierderilor de încărcare în momentul în care nu sunt folosiţi. Tensiunea nominală de 12.8 V şi greutatea mică de 16 kg recomandă bateriile solare Lithium Victron în locul clasicelor baterii cu acid. Tehnologia litiu-fier-fosfat este din ce în ce mai răspândită, întrucât avantajele ei sunt perfecte pentru vehiculele electrice, aşa cum sunt şi maşinuţele de golf.

Golful este un sport frumos, relaxant, dar în spatele acestor beneficii se află o bună organizare. Aşadar, persoanele care se ocupă de funcţionarea jocului trebuie să găsească din timp o variantă convenabilă pentru a putea alimenta maşinuţele. Un acumulator solar Lithium pentru maşinuţe de golf, precum Lithium Victron 12.8V90Ah, este o variantă ideală care presupune costuri mici şi eficienţă ridicată.

Descriere acumulator solar Lithium Victron 12.8V90Ah

Cu o densitate mare de energie, nici un efect de memorie și o pierdere redusă de încărcare atunci când nu este în uz, acumulator solar Lithium Victron 12.8V90Ah este utilizat în vehicule electrice și aerospațiale și prezintă o creștere în popularitate pentru militari. Un acumulator solar Lithium litiu-fier-fosfat este din ce în ce mai des utilizat ca înlocuitor pentru bateria cu acid, ce este folosită pentru carucioarele de golf și vehiculele utilitare. În locul plăcilor de plumb grele și a electrolitului de acid, tendinta este de a utiliza acumulatori usori precum acest acumulator solar Lithium Victron 12.8V90Ah ce poate furniza aceeași tensiune ca bateriile din plumb cu acid, astfel încât nu este necesară nici o modificare a sistemului de acționare al vehiculelor. Acumulatorii solari Lithium Victron 12.8V90Ah reprezintă o componentă energetică de depozitare a sistemelor de alimentare cu energie alternativă.

Mai multe informații despre acest acumulator solar Lithium și alți acumulatori solari fotovoltaici pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Acumulatori pentru sisteme fotovoltaice | eSolar.ro

Lasa un raspuns