Acumulatori pentru sisteme fotovoltaice, cheia către o gospodărie amenajată inteligent

1

Avem nevoie de electricitate la fiecare pas şi suntem într-o permanentă căutare a celor mai eficiente şi econome metode a o obţine. Sistemele solare sunt din ce în ce mai des folosite în vederea producerii electricităţii, dar şi a energiei termice, pentru un plus de căldură casei noastre. Pe de altă parte, sistemele eoliene valorifică energia vântului şi se dovedesc a fi la fel de căutate.

Rolul acestor acumulatori pentru sisteme fotovoltaice

Acumulator solar pentru sisteme fotovoltaice Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 de calitate

Acumulator solar pentru sisteme fotovoltaice Hoppecke 7 OPzV solar.power 620

Acești acumulatori pentru sisteme fotovoltaice, aşa cum sunt cei cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620, au rolul de a înmagazina energia electrică produsă de instalaţie, care este în plus şi riscă să fie risipită.

Acumulatorii pentru sisteme fotovoltaice păstrează această energie electrică pentru situaţiile în care avem nevoie, astfel că instalaţia este foarte sigură şi economă.

Acumulatorii pentru sisteme fotovoltaice sunt necesari când dorești să beneficiezi de energie alternativă, căci vom profita de avantajelor lor în momentele grele în care avem nevoie urgentă de electricitate.

De exemplu, în cazul unei pene de curent sau chiar în timpul nopţii, acești acumulatori pentru sisteme fotovoltaice ne oferă energia stocată pentru a o putea folosi în activităţile casnice.

Alege cu grijă acumulatorii pentru sistemele de energie alternativă!

Sistemele de energie alternativă necesită o investiţie inteligentă în acumulatori încă de la început. Alege doar acumulatori pentru sisteme fotovoltaice de calitate, durabile, care să îţi ofere un randament mare pentru o vreme lungă de timp. Poţi opta pentru acumulatori solari cu siguranţă maximă în cazul scurgerilor şi în acest fel vei prelungi durata de viaţă a întregului sistem.

De exemplu, acumulatorul solar cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 rezistă la mai mult de 1800 de cicluri de descărcare parţială, durabilitatea sa fiind excepţională. Electrolitul sub formă de gel contribuie la o rezistenţă mare în timp, deoarece bateria este protejată împotriva scurgerilor.

Acumulatorii pentru sisteme fotovoltaice sunt o parte importantă dintr-un sistem fotovoltaic solar şi tocmai din acest motiv trebuie să chibzuim cu atenţie înainte de a face o alegere. Acumulatori pentru sisteme fotovoltaice Hoppecke 7 sunt realizaţi conform tehnologiei VRLA, fiind extrem de rezistenţi şi durabili (peste 1800 de cicluri de descărcare parţială). În plus, bateriile solare Hoppecke nu au nevoie de întreţinere, deci sunt ideale pentru orice gospodărie.

Descriere acumulatori pentru sisteme fotovoltaice cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620

Acumulatorul solar fotovoltaic cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 are o durabilitate foarte mare, poate rezista la peste 1800 de cicluri de descărcare parțială și nu are nevoie de întreținere. Unul dintre avantajele acestui tip de acumulatori este faptul ca sunt rezistenți la șocuri, datorită electrolitului sub formă de gel pe care îl conțin și care oferă o siguranță maximă în cazul scurgerilor. Realizate printr-o tehnologie VRLA, bateriile OPzV sunt sigilate, fapt ce nu permite scăparea gazului, acest lucru fiind posibil numai în cazul în care bateriile sunt supraîncărcate. Acumulatorii cu gel de la Hoppecke pot fi utilizați în aplicații energetice, hidroenergetice și termoenergetice, precum și în alte cazuri în care sunt necesare capacitați mari de sute și chiar mii de Ah.

Mai multe informații despre acești acumulatori pentru sisteme fotovoltaice și alți acumulatori solari găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Acumulatori solari, rezervă de energie verde | eSolar.ro

Lasa un raspuns