Acumulatori solari, rezervă de energie regenerabilă necesară în multiple domenii

1

Energia electrică obţinută prin metode alternative este din ce în ce mai răspândită în zilele noastre. Fie că vorbim despre o locuinţă privată, fie despre o pensiune sau un hotel, se optează pentru sisteme solare sau eoliene care produc electricitate din diverse motive. Principalul avantaj este economia făcută, căci energia soarelui sau cea a vântului nu costă nimic, fiind energii inepuizabile. Pe de altă parte, aceste sisteme sunt foarte eficiente, durabile şi nu afectează mediul înconjurător.

O rezervă de energie regenerabilă, ideală în momentele de criză

Acumulatori solatri cu gel Hoppecke 4 OpzV solar.power 310

Acumulatori solatri cu gel Hoppecke 4 OpzV solar.power 310

Sisteme solare fotovoltaice sunt perfecte pentru obţinerea electricităţii, însă un dezavantaj pe care acesta îl au este reprezentat de faptul că în timpul nopţii nu este disponibilă energia soarelui care pune în funcţiune întreg sistemul. O rezervă de energie regenerabilă este perfectă pentru a putea depăşi momentele în care panourile solare fotovoltaice nu pot oferi un randament prea mare.

Pe de altă parte, dacă sunteţi conectaţi la reţeaua naţională de electricitate, aveţi nevoie de o rezervă de energie regenerabilă pentru cazurile în care se produce o pană de curent. Dacă aveţi o sursa de energie, precum o baterie solară, puteţi continua fără probleme activităţile care necesitau electricitate.

Acumulatori solari – rezervă de energie regenerabilă la preţuri mici

Acumulatorii solari au rolul de a înmagazina energia electrică produsă de sistemul solar fotovoltaic. Energia în plus este păstrată în siguranţă cu acești acumulatori solari, împiedicându-se astfel risipa. Veţi beneficia de o performanţă energetică ridicată a sistemului fotovoltaic şi veţi profita de o rezervă de energie regenerabilă în momentele de criză.

În timpul nopţii, în penele de curent sau în diverse domenii, acești acumulatori solari cu gel precum Hoppecke 5 OpzV solar.power 310 sunt o variantă ideală de înmagazinare a electricităţii. Datorită faptului că electrolitul din interiorul acestor acumulatori solari este sub formă de gel, aceştia au viaţă mult mai lungă, o eficienţă sporită şi ne ajută să facem economii importante.

Acești acumulatori solari Hoppecke sunt rezistenți la şocuri, oferind un randament foarte mare într-un timp îndelungat, în care rezistă la peste 1800 de cicluri de descărcări. Acești acumulatori solari pot fi folosiți pentru a oferi o rezervă de energie regenerabilă, dar şi pentru aplicaţii ca sistemele de automatizare, de telecomunicaţii sau cele pentru iluminatul de urgenţă.

Descriere acumulatori solari cu gel Hoppecke 5 OpzV solar.power 310

Acumulatorii solari cu gel 5 OpzV solar.power 310 de la acum sunt ideali pentru stocarea energiei regenerabile, insa pot fi folositi si in aplicatii precum sistemele de automatizare, sistemele de telecomunicatii sau sistemele de iluminat de urgenta. Bateriile stationare cu GEL au proprietatea de a fi rezistente la socuri, in cazul in care sunt rasturnate, datorita faptului ca electrolitul din interiorul lor este sub forma de gel. Acumulatorii OpzV solar.power au o durata lunga de viata si sunt rezistenti la peste 1800 de cicluri de descarcari.

Mai multe informații despre acești acumulatori solari cu gel sau alte baterii pentru panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Baterie solară litiu-fier-fosfat de sistem solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns