Proiecte de succes şi lumină excelentă cu stâlpul fotovoltaic de iluminat STREETSUN

0

Iluminatul public cu tehnologia LED-urilor

Stâlp fotovoltaic de iluminat

Stâlp fotovoltaic de iluminat

Iluminatul cu LED-uri oferă o eficiență ridicată, durată de viață lungă și tensiune joasă, ideală pentru sistemele solare. Stâlpii de iluminat solari fotovoltaici au fost utilizaţi inițial în locații izolate şi în zonele predispuse la dezastre. După ce tehnologia LED-urilor s-a îmbunătățit, aceştia au început să fie utilizaţi pe scară largă. Ei luminează parcuri şi grădini, pieţe şi locuri de joacă pentru copii, sunt folosiţi în cartiere şi străzi pietonale, dar şi în campusuri universitare sau sedii de firme. Pe lângă eficacitatea lor, un aspect de neglijat este tocmai…aspectul lor. Acesta este cu mult mai estetic şi mai elegant faţă de stâlpii de beton care, parcă, arată din ce în ce mai urât odată cu trecerea timpului. Stâlpii de iluminat solari fotovoltaici sunt uşor de instalat şi de întreţinut, nu presupun instalarea unor cabluri, stâlpii fiind siguri şi stabili, având o durată de viaţa îndelungată. Mai mult, pentru că folosesc energie curată, ei ajută la protejarea mediului înconjurător şi la o reducere considerabilă de energie electrică.

Avantajele iluminatului cu stâlpii de iluminat solari fotovoltaici

Avantajele lor sunt atât de numeroase încât încep să fie folosiţi în tot mai multe locaţii din România. În judeţul Timiş, spre exemplu, dacă aveţi ocazia să călătoriţi prin mai multe comune, veţi vedea că majoritatea parcurilor de acolo sunt iluminate cu stâlpi solari. De asemenea, frumosul parc al Rozelor din Timişoara este iluminat, de la redeschiderea lui în 2013, cu nu mai puţin de 68 de stâlpi solari. Şi proiectele nu se opresc aici. Tătăruşi va atinge, anul acesta, un proiect unic în România! Comuna ieşeană va avea iluminatul public cu energie curată. Proiectul presupune alimentarea tuturor stâlpilor de iluminat public de pe raza comunei Tătăruşi exclusiv cu energie verde. Astfel, dacă vă gândiţi la achiziţionarea unui stâlp fotovoltaic de iluminat, nu aveţi nici un motiv să ezitaţi!

Stâlpi fotovoltaici de iluminat cu LED-uri

Stâlpul fotovoltaic de iluminat STREETSUN are lampa de 6000K, max 12W, max 1200 lumeni, kit instalare. Autonomia sistemului cu baterie plină este de 45 ore şi viaţa LED-ului de peste 50.000 ore. Stâlpul fotovoltaic este ideal pentru zone sudice, are două variante de iluminat – la 180 grade sau la 360 grade, patru variante de gestionare a timpului plus o baterie inclusă de 9,6V 11Ah care rezistă la temperaturi ridicate. Viaţa bateriei este cuprinsă între cinci şi şase ani. Panoul solar fotovoltaic este monocristalin şi are dimensiunea de 328x505x9mm ,cu putere de 24Wp. Stâlpul conic din aluminiu are 3.600mm. Sistemul se poate monta, opţional, şi pe perete fără stâlp.

  • Mentenanţa recomandată – schimbarea bateriei după 6 ani, schimbarea LED-ului după 12 ani.
  • Sistem de stâlpi solari fotovoltaici fabricat integral în Austria.
  • Garanție 2 ani.

Mai multe modele de stâlpi de iluminat vă stau la dispoziție pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns