Sistemele fotovoltaice econome folosesc acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare

1

Sistemele solare fotovoltaice sunt o alternativă eficientă, independentă și economă pentru furnizarea electricității din rețeaua națională. Un astfel de sistem solar fotovoltaic este compus din panouri solare și invertor, acumulatorii solari fiind opționali (sistemele on-grid nu conțin baterii solare).

Sistemele solare fotovoltaice off-grid au nevoie de acumulatori eficienți

Acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare prețuri ieftine

Acumulatori solari fotovoltaici cu GEL cu descărcare profundă 12V 200 Ah Dyno Europe

Acumulatorii înmagazinează energia solară produsă de panouri și o oferă proprietarului în momentele de maximă necesitate (în caz de pană de curent, pe timp de noapte etc). Acumulatorii aleși trebuie să aibă o eficiență ridicată, dar și o durabilitate mare. Știm cu toții ca bateriile solare sunt vulenrabile la scurgeri, așa că investiția deasă în baterii solare ne da mereu bătăi de cap.

Sistemele fotovoltaice ce au în componența lor un acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare sunt durabile

Putem alege încă de la început un acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare cu electrolitul în formă de gel, care are o viață mai lungă decât bateriile clasice. Cu o putere nominală de 12V, acest acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare oferă sistemului solar un plus de siguranță și de productivitate.

Toți acumulatorii solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă conțin gel adevărat, plăcile fiind special concepute pentru aplicații ciclice. Un astfel de acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă poate rezista la peste 650 de cicluri de descărcare la 50%. Acest acumulator solar fotovoltaic cu gel rezistă cu brio diferitelor condiții de mediu și este imun la scurgeri. Se poate folosi nu doar pentru sistemele solare fotovoltaice, ci și în călătoriile cu rulota, pentru funcționarea vehiculelor electrice, pentru motoarele bărcilor cu motor sau pentru caravane.

Descrierea acumulatorului solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200

Acumulatorul solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200 este extrem de rezistent la şocuri mecanice şi prezintă imunitate la scurgeri, întrucât conţine electrolit sub formă densă, de gel. Având o durata lungă de viaţă şi fiind capabil să livreze mereu calitatea solicitată atunci când este nevoie, indiferent de cerinţe, cicluri adânci sau situaţii extreme acumulatorul solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200 este potrivit atât pentru pornirea motoarelor bărcilor, a rulotelor, caravanelor sau maşinilor de tuns iarbă electrice, cât şi pentru funcţionarea instalaţiilor fotovoltaice în condiţii de vreme nefavorabilă, când radiaţia solară nu este disponibilă.

Aplicaţiile pentru vehicule electrice, instalaţii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar câteva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitaţi cu durabilitate şi criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitată atunci când aveţi nevoie, indiferent de cerinţe, cicluri adânci sau situaţii extreme. Au carcasa ABS dur şi cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenţă şi stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevărat. Plăcile sunt special construite pentru aplicaţii ciclice. Separatorul microporos polimer gel şi agenţii gelifieri sunt fabricaţi în Europa şi importate special pentru producţie de acumulatori cu GEL.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Avantaje acumulator cu plăci tubulare calitate | eSolar.ro

Lasa un raspuns