Un sistem de back-up monofazat durabil este o investiţie în viitor

0

Energia electrică face parte din viaţa noastră la orice pas şi multe dintre activităţile noastre normale se bazează pe un consum de electricitate. Avem nevoie de ea pentru a folosi diverse gadgeturi, pentru a găti sau chiar pentru a ne încălzi locuinţa, aşa că trebuie să ne asigurăm că sursa de electricitate din casă este una sigură, care nu ne poate crea dificultăţi.

Soluţia de rezervă în cazul întreruperii de curent – un sistem de back-up monofazat

Sistem de back-up monofazat 5000W preț

Sistem de back-up monofazat 5000W

De multe ori electricitatea se întrerupe subit, fie că este o problemă la nivelul casei sau la nivelul întregii comunităţi. Tocmai de aceea este bine să avem o soluţie de rezervă, pentru a nu întrerupe operaţiunile în lucru.

Investeşte într-un sistem de back-up monofazat durabil şi vei beneficia de energie electrică suplimentară pentru o vreme îndelungată.

Atunci când decidem să achiziţionăm o asemenea instalaţie trebuie să fim foarte atenţi la caracteristicile ei, căci acestea ne recomandă calitatea sau durabilitatea.

Acest sistem de back-up monofazat este ideal pentru activităţile care necesită un vârf de 5000 W, acumulatorii solari stocând 7,2 kWh. Această capacitate mare recomandă sistemul monofazat ca fiind ideal pentru consumurile mari, fiind o rezervă de electricitate care trebuie luată în calcul.

Componentele dau durabilitatea acestui sistem de back-up monofazat 5000 W

Durabilitatea acestui sistem de back-up monofazat se manifestă prin calitatea componentelor sale: un invertor de tensiune 5000 W Victron Multiplus şi patru acumulatori solari Varta LAD150. Invertorul este foarte important pentru sistem, iar umiditatea sa (lipsa condensului) are un maxim de 95%. Acest lucru semnifică o rezistenţă mare în timp a invertorului, eficienţa sa fiind disponibilă pentru cumpărători vreme îndelungată.

Acumulatorii solari prezenţi în acest sistem de back-up monofazat prezintă tehnologie AGM, fiind rezistenţi la şocuri şi vibraţii. Acumulatorii rezistă la cicluri de până la 8 ori mai numeroase decât bateriile convenţionale, întrucât pot funcţiona în stare perfectă până la 800 de cicluri la un grad de descărcare de 50%. Acest lucru determină o durabilitate mare şi o calitate înaltă a acumulatorilor solari Varta.

Invertorul şi acumulatorii primesc o garanţie de câte 2 ani, împreună constituind un sistem de back-up monofazat eficient şi rezistent.

Prezentare sistem de back-up monofazat 5000W

Sistemele de back-up monofazate sau UPS-uri back-up (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neintreruptibile de energie care previn neplăcerile cauzate de căderile sau defecțiunile rețelei de energie electrică. Aceste sisteme de back-up monofazate vor preveni întreruperea alimentării cu energie electrică a consumatorilor, comutarea de la rețeaua principală la acumulatorii sistemului back-up făcându-se în mai puțin de 20 milisecunde.

Sistemele de back-up monofazate 5000 W reprezintă sursa de rezervă de energie electrică pe care ar trebui să o aveți în calcul. Acestea au în componență urmatoarele echipamente: un invertor de tensiune 5000 W Victron Multiplus 24V 5000W 120-50 și patru acumulatori solari Varta LAD150 AGM Deep-Cycle.

De retinut faptul ca acest sistem de back-up monofazat se adresează consumatorilor care au un vârf de 5000 W; acumulatorii solari pot stoca 7,2 kWh.

Mai multe informații despre acest sistem de back-up monofazat 5000 W, dar și despre alte sisteme back-up găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns