Descoperă multiplele beneficii pe care le are o baterie solară cu gel

1

Bateriile solare sunt un element foarte important dintr-un sistem solar fotovoltaic. Toate componentele unui sistem fotovoltaic (panouri solare, invertor, controler, acumulatori) se unesc şi lucrează împreună pentru a ne putea oferi energie electrică printr-o metodă alternativă.

În mod normal, toată lumea beneficiază de electricitate de la reţeaua naţională. La finalul fiecărei luni se plăteşte o factură costisitoare, iar pentru producerea energiei electrice în centrale se folosesc resurse epuizabile (cărbuni, gaze, petrol etc). Folosind un sistem solar fotovoltaic de producere a electricităţii nu numai că vom reuşi să facem economii lunar, dar vom ocroti natura şi nu vom face niciun compromis între sănătatea mediului înconjurător şi confortul nostru.

O bateria solară, un element cheie în sistemele solare fotovoltaice

Acumulatori cu gel Hoppecke 4 OpzV solar.power 250 pentru stațiile de energie

Acumulatori cu gel Hoppecke 4 OpzV solar.power 250 pentru stațiile de energie

Bateriile solare sau acumulatorii au un rol foarte important. Acestea înmagazinează energia electrică suplimentară produsă de panourile fotovoltaice şi o depozitează în siguranţă până în momentul în care proprietarul are nevoie de ea.

Trebuie să ştim că acumulatorii solarii nu sunt doar o rezervă de energie alternativă folosibilă în penele de curent sau pe timpul nopţii, ci şi un element important în aplicaţii diverse. Bateriile solare se folosesc în sistemele de automatizare, de telecomunicaţii sau pentru iluminatul de urgenţă. De asemenea, anumite baterii sunt folosibile pentru vehiculele utilitare, aşa cum sunt maşinuţele de golf sau cele pentru medici în lumea sportului.

O baterie solară cu gel, durabilitate excepţională

Există multiple tipuri de acumulatori pe piaţă, fiecare cu multiple caracteristici. Printre cele mai apreciate variante se numără însă bateriile cu gel, extrem de bine cotate pe piaţă.

Acumulatorii solari cu gel Hoppecke 5 OpzV solar.power 310 sunt perfecţi pentru a reţine energie electrică, oferind-o sistemului în momentul în care este solicitată. Datorită faptului că electrolitul din interior este prezent sub formă de gel, acest tip de acumulatori sunt rezistenţi la şocuri şi pot suferi 1800 de cicluri de descărcări.

O baterie solară cu gel precum Hoppecke 5 este perfectă pentru sistemul solar fotovoltaic, fiind eficientă, durabilă şi economă.

Descrierea acumulatorilor solari cu gel Hoppecke 5 OpzV solar.power 310

Acumulatorii solari cu gel 5 OpzV solar.power 310 de la Hoppecke sunt ideali pentru stocarea energiei regenerabile, însă pot fi folosiţi şi în aplicaţii precum sistemele de automatizare, sistemele de telecomunicaţii sau sistemele de iluminat de urgenţă. Bateriile staţionare cu GEL au proprietatea de a fi rezistente la şocuri, în cazul în care sunt răsturnate, datorită faptului că electrolitul din interiorul lor este sub formă de gel. Acumulatorii OpzV solar.power au o durată lungă de viaţă şi sunt rezistenţi la peste 1800 de cicluri de descărcări.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar cu gel rezistent la şocuri şi despre baterii pentru sistemele solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Pompe monofazice de căldură aer-apă pentru apă caldă | eSolar.ro

Lasa un raspuns