Investeşte inteligent în pompe monofazice de căldură aer-apă pentru apă caldă

0

Sistem de aer condiţionat, boiler electric pentru apa caldă menajeră şi centrală termică pe gaz. Am enumerat trei elemente care asigură confortul unei locuinţe. Toate aceste instalaţii au un consum mare de resurse şi nu sunt deloc econome. Şi dacă vă spunem că există o singură instalaţie care să facă toate aceste trei procese?

Pompele de căldură aer-apă, o comoară la casa omului

Pompe pentru apă caldă aer-apă 12 kW monofazice

Pompe de căldură monofazice aer-apă pentru apă caldă 12 kW

Nu este o noutate faptul că în fiecare anotimp căutăm să reglăm temperatura pentru a ne putea simţi cât mai confortabil. Dacă iarna o casă trebuie încălzită pentru ca mediul să fie propice locuirii, vara avem nevoie de sisteme de aer condiţionat care să ne ajute să facem faţă la vremea caniculară.

Pompele de căldură, pentru că despre ele vom vorbi azi, sunt instalaţii moderne şi econome care pot face toate cele trei funcţii menţionate anterior. Acestea folosesc în procesul lor doar 25% energie electrică, pentru funcţionarea compresorului, iar restul de 75% este energie din aer, captată şi transformată în energie termică. O pompă de căldură are multiple avantaje, printre care putem enumera: costuri mici de funcţionare sau întreţinere, durata mare de viaţă, zgomot redus în timpul funcţionării, eficienţă ridicată, capacitatea de a funcţiona în trei moduri diferite: pentru răcirea aerului vara, pentru încălzirea apei menajere şi pentru încălzirea locuinţei pe timp de vreme rece.

Aceste pompe monofazice de căldură aer-apă pentru apă caldă pot înlocui cu succes boilerul electric, instaţia pe gaz pentru încălzitul casei şi aparatul de aer condiţionat.

Calitatea componentelor înseamnă durabilitatea pompelor de căldură aer-apă monofazice

Pompa de căldură aer-apă monofazică pentru încălzire IHAW 12 kW funcţionează într-un spaţiu ecologic curat şi nu prezintă nicio emisie. Pentru această pompă s-au folosit componente de cea mai bună calitate (compresor scroll cu izolare fonică, schimbător de căldură din cupru de înaltă calitate, ventilator axial, schimbătoare de căldură cu plăci din oţel inoxidabil AISI 316) şi s-au folosit cele mai mici costuri de operare. Pompa de căldură are o performanţă ridicată şi face o valoare COP excelentă. Toate funcţiile de încălzire şi răcire sunt testate înainte de a pleca din fabrică, pentru a se garanta cele mai bune servicii clienţilor noştri.

Prezentarea pompelor de caldura aer-apă IHAW 12 kW

Pompa de căldură reversibilă aer-apă IHAW 12 kW, ideală pentru încălzirea sau răcirea încăperilor din locuință este un sistem eficient și economic ce folosește aerul înconjurător pentru a furniza energie termică. Avantajele acestei pompe de căldură aer-apă sunt numeroase, printre acestea costurile mici de întreținere, durata lungă de viață, nivelul de zgomot redus si utilitatea ei atat in lunile geroase de iarna, cat si in lunile calduroase de vara. Pompa de caldura aer-apa IHAW 12 kW are capacitatea de a incalzi si apa menajera si este special configurata pentru Europa. Compusa din piese de inalta calitate, cum ar fi compresorul scroll cu izolare fonica, schimbator de caldura din cupru de inalta calitate, ventilator axial, schimbatoare de caldura cu placi din otel inoxidabil AISI 316, pompa de caldura are o performanta ridicata. Echipamentul hidraulic al pompei de circulatie are trei viteze, senzorul de debit si echipamentul de siguranta fiind incluse.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură aer-apă pentru încălzire şi apă caldă monofazice, dar şi pentru a afla tehnologia pompelor de căldură accesaţi esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns