Foloseşte un sistem solar monofazat rezidenţial în gospodăria proprie

2

Un sistem solar monofazat rezidenţial de 1 kW putere instalată reprezintă un aliat de nădejde în gospodărie, reducând considerabil cheltuielile facturii de electricitate.

Sistem solar pentru producerea energiei în mod ecologic

Sistem solar monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată

Sistem solar monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată

Atunci când decidem să facem această investiţie ne angajăm într-un mod voluntar să protejăm natura, nepoluând-o cu sistemul nostru solar, aşa cum se întâmplă în centralele destinate producerii electricităţii care folosesc petrol, gaze naturale sau cărbuni. Este foarte important să încercăm să protejăm natura, iar cumpărarea unui sistem solar monofazat este o alegere foarte responsabilă şi inteligentă.

Un sistem solar monofazat rezidenţial pentru casă este o alegere înţeleaptă dacă doriţi să reduceţi cheltuielile la factura de electricitate.

Majoritatea locuinţelor folosesc în timpul zilei multă energie electrică pentru diverse acţiuni: gătit, menajul casei, încălzire, funcţionarea diverselor gadgeturi etc. Pentru a face economii importante, un sistem solar monofazat este o investiţie ideală, banii cheltuiţi pentru cumpărarea lui fiind recuperaţi în timp.

Un sistem solar monofazat poate acoperi necesităţile unei gospodării

Puteţi amplasa panourile solare policristaline pe acoperişul locuinţei sau chiar la nivelul solului, căci veţi beneficia oricum de energia electrică necesară în timpul zilei. Durabilitea componentelor întregului sistem fac din alegerea acestui sistem o investiţie în viitorul familiei, protejând natura de poluare.

Având o producţie medie zilnică anuală de 3,3 kWh, acest sistem solar monofazat rezidenţial pentru casă aduce un plus însemnat pentru activităţile din gospodărie care necesită electricitate. Veţi economisi în timp sume mari de bani pe care le foloseaţi  pentru plata facturilor de electricitate.

Sistemul solar monofazat rezidenţial este eficient în timpul zilei, folosind cu succes lumina soarelui captată de panourile solare electrice policristaline. Regulatorul de încărcare pentru baterii solare are protecţie de scurtcircuit şi suprasarcină, făcând ca întreg sistemul să aibă o durabilitate mai mare şi să fie ferit de eventuale defecţiuni.

Cu siguranţă că achiziţionarea unui sistem solar monofazat rezidenţial este alegerea corectă pentru casă dacă doriţi să plătiţi sume mult mai mici pentru factura de energie, căci sistemul vă va satisface nevoia de electricitate necesară în timpul zilei.

Descrierea amănunţită a sistemelor solare monofazate rezidenţiale de 1kW putere instalată

Sistemele solare monofazate sunt destinate uzului rezidenţial sau în locuri în care nu aveti nevoie de energie pe timpul nopţii. Sistemul fotovoltaic monofazat de 1kW cuprinde patru panouri solare fotovoltaice policristaline de mare calitate cu 1kW putere instalată. Acest sistem fotovoltaic monofazat va asigura eficienţa energetică şi economisirea pe termen lung.

Mai multe detalii despre sisteme solare monofazate şi despre alte sisteme asemănătoare găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Amariei Doriana on

    Care sunt cele mai eficiente panouri fotovoltaice? Exista anumite specificatii legate de orientare, dimensiune, inaltime cladire/acoperis ce pot influenta randamentul panourilor? Care sunt punctele forte ce asigura un randament ridicat al sistemelor fotovoltaice?

  2. Pingback: Instalaţii fotovoltaice solare monofazate | eSolar.ro

Lasa un raspuns