Cum să foloseşti inteligent lampa cu LED-uri pentru promovare?

0

Nu este o noutate faptul că promovarea reprezintă cheia către reuşita unei afaceri. Promovând într-un mod eficient serviciile oferite, vânzăriile vor creşte considerabil şi vă puteţi bucura de o afacere prosperă.

Cum să foloseşti lampa cu LED-uri pentru promovarea afacerii tale?

Lampa cu LED-uri 12v 90W Idella Sunshine

Lampa cu LED-uri 12v 90W Idella Sunshine

Una dintre modalităţile folosite de către persoanele care doresc să îşi promoveze serviciile este folosirea panourilor publicitare.

Lampa cu LED-uri Idella Sunshine este ideală pentru panourile outdoor. Primul pas către crearea unui astfel de panou îl reprezintă alegerea unui slogan inspirat, cu detalii si imagini sugestive pentru serviciile oferite. Folosind sistemul fotovoltaic, panoul de promovare va fi uşor de observat chiar şi în timpul nopţii datorită luminii emise de lampă.

Lampa cu LED-uri pentru publicitate poate fi folosită într-un mod eficient, deoarece nu consumă energie electrică din reţea, economisind în timp sume de bani importante care ar fi fost necesare pentru plata facturilor.

Reclamele luminoase care folosesc energia solară sunt economice, practice şi de viitor. Nu trebuie să vă faceţi griji dacă în timpul nopţii va fi o pană de curent în oraş, căci datorită energiei solare înmagazinate panoul va lumina în orice condiţii.

Având grad de protecţie la apă şi praf IP66 şi o carcasă a lămpii din aluminiu anodizat, lampa cu LED-uri este perfectă pentru a funcţiona în siguranţă în orice condiţii. Durabilitatea ei atestă faptul că este un instrument bun pentru publicitatea pe un panou outdoor sau pentru reclamele luminoase.

În funcţie de design-ul dorit pentru anunţ, se poate opta pentru o culoare preferată, precum: alb cald, alb neutru, alb rece, roşu, verde, albastru sau portocaliu.

Focalizarea lămpilor cu LED-uri 12v 90W are trei variante de fascicul: larg, mediu şi eliptic. Nu este de neglijat nici faptul că lampa are o putere totală de 90W, lucru care o face o variantă excelentă pentru luminarea panourilor publicitare.

Descriere generală a lămpilor cu LED-uri 12V 90W Idella Sunshine

Lămpile cu LED-uri de 12v 90W Idella Sunshine sunt ideale pentru stâlpii de iluminat fotovoltaic până la 7-8 metri. De asemenea, aceste lămpi se pot monta şi pe faţa clădirilor, pe panouri outdoor sau reclame luminoase.

Lampa cu LED-uri 12v 90W Idella Sunshine este fabricată în Europa, fiind de calitate Premium şi se foloseşte cel mai des în sisteme fotovoltaice de iluminat cu LED-uri. Aceste sisteme fotovoltaice de iluminat pot cuprinde pe lângă lămpi cu LED-uri atât stâlpi de iluminat fotovoltaic, cât şi panouri solare fotovoltaice.

Mai multe detalii despre lampa cu LED-uri şi despre alte sisteme fotovoltaice pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns