Economiseşte bani folosind instalaţii fotovoltaice solare monofazate

5

Din păcate, multe persoane nu iau în calcul ideea de a achiziţiona o instalaţie solară fotovoltaică din cauza preţului ridicat, iar acest lucru este nedrept. În momentul cumpărării unui asemenea sistem nepoluant facem o investiţie în viitor, iar banii cheltuiţi vor fi recuperaţi în timp.

De ce este o instalaţie fotovoltaică solară o investiţie pentru viitor?

Instalaţii fotovoltaice monofazate de 10kW putere instalată

Instalaţii fotovoltaice monofazate de 10kW putere instalată

În primul rând, atunci când decidem să cumpărăm un asemenea sistem ne angajăm în mod voluntar să protejăm natura, să îi respectăm resursele şi să nu o afectăm în niciun fel. Aşadar, deoarece în anii ce vor urma, din cauza faptului că este posibil ca resursele subsolului să fie exploatate complet, vom fi asiguraţi şi nu vom depinde de niciun factor extern, având energie electrică obţinută în curtea proprie.

În al doilea rând, este esenţial să amintim faptul că nu vom mai cheltui bani pe facturi la electricitate ca în trecut, ci îi vom putea păstra şi investi într-un alt proiect. Aşadar, toată energia electrică plătită pentru consumul din timpul zilei pe care o plăteam în trecut va fi înlocuită de energie electrică obţinută în propria instalaţie fotovoltaică solară, care este complet gratuită.

Investiţie pentru viitor cu instalaţia fotovoltaică monofazată de 10kW putere instalată

Regulatoarele de încărcare Victron MPPT sunt ultra-rapide, îmbunătăţind recolta de energie cu până la 30% chiar şi când cerul este înnorat sau când intensitatea luminii este într-o continuă schimbare.  Acest lucru, precum şi faptul că panourile solare electrice IPPP-250W vor da randament pentru următorii 25 de ani, certifică în mod evident că achiziţionarea acestei instalaţii fotovoltaice solare de 10kW putere instalată este o investiţie în viitorul nostru şi al familiilor noastre.

Orice persoană fizică sau firmă poate economisi în timp bani importanţi folosind acest sistem nepoluant şi îşi va reduce considerabil cheltuielile lunare pentru plata energiei electrice.

Descrierea generală a instalaţiilor fotovoltaice monofazate de 10kW putere instalată

Instalaţia fotovoltaică monofazată de 10kw putere instalată are 40 de panouri solare fotovoltaice policristaline şi un invertor solar cu undă pură Victron foarte eficient. Instalaţia solară monofazată cu 10kW putere instalată vă asigură nevoia de energie pe timp de zi în locuri în care nu aveţi nevoie să stocaţi energia electrică pe timpul nopţii, cum ar fi restaurante, cantine sau spălătorii de rufe.

Mai multe detalii despre instalaţiile fotovoltaice solare monofazate şi despre alte sisteme asemănătoare găsiţi pe esolar.ro

Share.

5 comentarii

  1. Hrubaru Aurel on

    Montati panouri cu celule fotovoltaice si la bloc? As dori mai multe informatii despre sisteme potrivite pentru un bloc cu 4 etaje

  2. lil.miha on

    Care este diferenta intre panourile solare monoclistaline si cele policristaline? Exista o diferenta din punct de vedere al randamentului intre panourile dvs. din gama standard si cele din gama premium?

  3. Pingback: Invertoarele solare fotovoltaice pentru panouri | eSolar.ro

  4. Pingback: Invertoarele de curent monofazat oferă energie | eSolar.ro

Lasa un raspuns