Generatoarele eoliene de la 1 KW până la 5 KW – sursa nemuritoare de energie

1

Într-o perioadă în care problemele de mediu au ajuns măcar o dată pe buzele fiecăruia dintre noi nu putem să nu ne întrebăm dacă există ceva ce putem face noi înșine pentru mediul înconjurător. Desigur, aceste lucruri pot avea legătură și cu aplicațiile practice din gospodăria sau casa noastră de vacanță.

Surse alternative de energie – energia eoliană

Instalaţie eoliană Idella

Instalaţie eoliană Idella

Spre exemplu, atunci când alegem sursa de energie electrică pentru acestea putem lua în considerare o sursă alternativă de energie precum vântul. De ce vântul? Pentru că este o energie curată, sigură și interminabilă. Deși sunt o sursă de energie relativ nouă, generatoarele eoliene câștigă teren și tot mai mulți investesc în ele. Astfel, de proprietarii de case care doresc energie electrică și mai mult decât simplă iluminare perimetrală pot alege să își instaleze o turbină eoliană. De regulă aceste generatoare eoliene se utilizează la casele cu consum redus de energie cât şi la cabane de munte sau de la mare. Energia electrică produsă din vânt şi stocată în baterii poate da independenţa caselor dotate cu astfel de instalaţii eoliene.

Centrale eoliene, instalaţii eoliene şi generatoare eoliene cu turbine pentru zone rezidenţiale

Centrală eoliană germană Idella

Centrală eoliană germană Idella

Centrala eoliană germană Idella FlyBoy 2500 WKR, centrală care este ideală pentru cei care locuiesc în mediul urban la casă, sau în mediul rural. Acest tip de centrale pot asigura cu ușurință independența energetică, desigur, dacă consumul casnic este sub control. Bateriile de stocare trebuie să fie dimensionate în funcție de consumul statistic zilnic. Centralele eoliene germane sunt utile mai ales în zonele cu vânt slab pentru că pot să producă curent cu vânt până la 2.2m/2. În plus, acestea nu produc zgomot mare, fiind o opțiune de luat în considerare chiar și de către cei care locuiesc în zone aglomerate. Aceste generatoare cu invertoare SMA oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta mai multe turbine în paralel.

Generatorul eolian cu turbine de 3.5KW Idella FlyBoy 3.5 WKR este parte a gamei de turbine eoliene mici rezidenţiale cu o capacitate de producţie de energie mult peste medie. În zilele cu vânt puternic, acest generator eolian poate produce suficientă energie electrică pentru a fi folosită timp de câteva săptămâni, desigur, dacă este stocată în acumulatori. Generatoarele eoliene fabricate integral în Germania sunt ideale pentru zonele dens populate deoarece sunt foarte silenţioase. Ele pot fi amplasate chiar și acolo unde vântul este slab deoarece încep să producă curent de la vânt de 2.2m/s. Și aceste miniturbine conţin invertoare SMA cu posibilitatea de a conecta mai multe turbine în paralel.

Instalaţia eoliană Idella FlyBoy AC 1000N WRK este soluția practică pentru cei care locuiesc în zonele rezidențiale, asigurând cu ușurință alimentarea cu energie a unei locuințe întregi, pentru mai multe zile. Instalaţiile eoliene cu echipament eficient și de înaltă tehnologie din gama AC WKR sunt special concepute pentru zonele joase cu vânt puternic. Dispozitivele extrem de robuste oferă o gama largă de aplicaţii şi s-au dovedit încărcătoare excelente de acumulatori.

Aceste generatoare eoliene, dar și multe altele, sunt descrise în detaliu pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Eoliene de dimensiuni medii pentru gospodării | eSolar.ro

Lasa un raspuns