Încălzire sigură și confortabilă cu ajutorul sobei pe peleți

1

Sistem de încălzire sigur – soba pe baza de peleţi

Sobă pe peleţi, un sistem de încălzire sigur

Sobă pe peleţi, un sistem de încălzire sigur

Persoanele care locuiesc singure nu pun atât de mare preț pe găsirea unui sistem de încălzire care să nu pună în pericol persoanele din locuință, pentru că e mult mai ușor să aibă grijă ca acest lucru să nu se întâmple. Însă atunci când vine vorba de copii sau animale, nivelul de pericol crește, la fel cum crește și numărul metodelor de precauție.

Un mod de încălzire de mare ajutor în aceste situații este soba pe bază de peleți. Aceasta asigură faptul că nu există nici un pic de ardere externă în timp ce ea funcționează. Ea poate fi amplasată chiar și la un centimetru de perete și tot nu prezintă un pericol pentru locuitori.

Peleţii – sursă sigură şi ieftină de încălzire

În plus de asta, cei care aleg o sobă pe peleți aleg un mod de încălzire ecologic. Peleții folosiți în sobele peleți sunt bine condensați, ceea ce face ca arderea să fi un proces eficient cu umiditate scăzută. În plus, există mai puține gaze nocive eliberate în aer prin arderea de pelete decât prin arderea de lemne. De asemenea, peleții nu sunt un produs de industrie forestieră. Mai degrabă, aceștia sunt un produs secundar realizat cu lemn reciclat de la fabrici, de obicei, format din rumeguș și așchii de lemn compactat, sau vârfurile tăiate, neutilizate, de la arbori.

Soba pe peleţi cu design inovator

Soba pe peleţi Andesitus ES 6kW este o sobă cu design inovator şi de înaltă performanţă. La această sobă pe peleţi ventilarea de aer este forţată în faţă, învelişul este din oţel vopsit, iar vopseaua este rezistenţă la temperaturi ridicate. Camera de ardere este construită din fontă groasă. Această sobă termică de interior pe peleţi poate fi sursa de încălzire pentru o casă mică sau o cabană de vacanţă, oferind spaţiului armonie şi o ambianţa plăcută.

Mai multe informaţii despre sobele pe peleţi şi alte centrale pe peleţi găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Cazan pe peleți pentru încălzire convenabilă | eSolar.ro

Lasa un raspuns