Panourile solare plane cu boiler – un mod ieftin, dar confortabil de obținere a apei calde menajere

1

Metode de încălzire neconvenţionale – metode ieftine de obţinere a apei calde menajere

Set panouri solare plane cu boiler solar

Set panouri solare plane cu bolier solar

Trăim într-o perioadă în care tot mai mulți oameni doresc să exploreze lucruri noi, o perioadă în care oamenii nu se mai tem să iasă din zona de confort și să pășească într-o zonă care deși este necunoscută, sună extrem de promițător. La fel se întâmplă și cu metodele de încălzire. Dacă nu de mult a fost o explozie a locatarilor de bloc care căutau să se debranșeze de la centralele de bloc pentru a evita costurile crescute ale unei astfel de metode de încălzire, acum tot mai mulți sunt cei care se gândesc mai departe de atât și pun bazele sustenabilității. Ei sunt cei care își instalează surse neconveționale de obținere a apei calde menajere. Totul funcționează foarte simplu. Panourile solare captează căldura transmisă de combustibilul gratuit, soarele, și o transferă  către boilerul solar unde se află apa menajeră ce urmează să fie încălzită de către agentul solar termic, glicolul.

Panouri solare plane cu boiler solar

Setul de panouri solare plane ISMO este potrivit familiilor de cinci, şase persoane care locuiesc la casă şi doresc să îşi procure apă caldă menajeră cât mai ieftin şi mai ecologic. Sistemul solar se poate monta pe acoperişuri înclinate din ţiglă, de către o firmă specializată în energie alternativă. Aceste acoperişuri trebuie să aibă orientare spre sud şi lumină solară intensă. Pentru fi siguri că acest sistem este cel de care aveți nevoie, puteţi beneficia de o simulare gratuită cu un soft profesional. Simularea computerizată are avantajul de calcula sistemul optim cu panouri solare încă de la început, în funcţie de nevoile fiecărui utilizator în parte.

Panourile solare plane Idella Smarty One în diferite combinaţii si soluţii pot fi studiate pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Panourile solare plane cu boiler - un mod ieftin, dar confortabil de obținere a apei calde menajere, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.