Boilere solare de încălzire a apei menajere

2

Încălzirea apei menajere cu boilere solare

Boiler solar cu două serpentine

Boiler solar cu două serpentine

Când vine vorba de încălzirea apei menajere ne vin în minte o mulțime de lucruri la care acestea este utilă. Folosim apă caldă pentru a nevoile personale cele mai diverse. De la spălatul pe față dimineața, până la spălatul vaselor, toate sunt activități de neconceput fără apă caldă. Încălzirea apei nu mai e o problemă ținând cont de progresele tehnologice. Nu mai suntem nevoiți să mergem în pădure să căutăm lemne, nici măcar dacă locuim la sat. Nu mai suntem nevoiți să tăiem lemne ore în șir pentru câteva zile de apă caldă. Acum marea problemă este să beneficiem de apă caldă într-un mod în care să nu dăunăm mediului și în care să nu ne golească buzunarele.

Sistemele solare de încălzire a apei – soluţia ieftină pentru obţinere de energie termică

Sistemele solare de încălzire a apei ne vin acum în ajutor. Acest tip de sisteme solare sunt concepute cu ajutorul câtorva inovații în domeniul energiei regenerabile și sunt deja folosite pe o scară largă în Australia, Austria, China, Cipru, Grecia, India, Israel, Japonia și Turcia. Boilerele solare funcționează cu ajutorul energiei oferite în mod gratuit de soare și oferă apă caldă pe tot parcursul anului, cu precădere în lunile de vară.

Boilerul cu două serpentine pentru apă caldă menajeră

Boilerul cu două serpentine pentru apă caldă menajeră Ideval KSS 1000.2 NHS este potrivit pentru prepararea apei calde menajere în combinaţie cu panouri solare termice plane sau cu tuburi vidate, centrale pe lemne şi alte surse de căldură convenţionale. Boilerul solar este construit din oţel de calitate S235JRG2 conform DIN 4753. Acesta beneficiază de protecţie la coroziune: brut pe interior, anticoroziv pe exterior. Serpentina boilerului pentru apă este din tub flexibil din oţel inoxidabil.

Informații suplimentare despre boilerul cu două serpentine sunt pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Panouri solare termice plane cu boiler electric | eSolar.ro

  2. Pingback: Boilere solare pentru apă caldă | eSolar.ro

Lasa un raspuns