O baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah pentru o vacanță de neuitat

0

Energia solară și cea eoliană sunt materii prime excelente pentru producerea de energie electrică. Folosind sisteme fotovoltaice cu panouri solare sau eoliană putem produce electricitate prețioasă, pe care o putem folosi acasă, la birou, în instituții, în agricultură sau în vacanță.

Ce au în comun o vacanță cu yacht-ul, una cu rulota și alta cu barca cu electromotor?

Baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah preț

Baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah

Pentru a putea petrece clipe de neuitat în vacanță avem nevoie de condiții prielnice de trai. Nu este suficient să ne bucurăm de peisajul ales dacă nu putem avea un minim de condiții (apă caldă, apă potabilă, electricitate, sursă sigură de alimentație etc). Fie că alegi să călătorești cu rulota, să nu fii dependent de diferitele modalități de transport, fie că dorești o excursie extravagantă cu yacht-ul, electricitatea este un ”must-have”.

Avem nevoie de electricitate pentru a ne încărca gadget-urile, pentru iluminat, gătit etc. Și mai necesară este pe o barcă cu electromotor, care nu ar putea fi funcțională în lipsa curentului electric.

Cu o baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah este asigurată energia electrică în călătorii

O baterie solară pentru rulotă, yacht sau barca cu electromot este o soluție eficientă, ecologică și economă. Bateria trebuie să fie încărcată de la panourile solare fotovoltaice sau de la eoliana și în acest fel se asigură o cantitate mare de energie ce poate fi accesată la orice oră din zi sau din noapte.

Însă o baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah poate fi la fel de utilă și acasă, nu doar în călătorii. Ea poate fi alimentată cu energia produsă de panourile solare sau de eoliană și asigură o cantitate mare de electricitate ce poate intra în rețea pe timp de noapte.

O baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah are o rezistență mare în fața pericolelor

Cel mai mare dezavantaj al unei baterii solare este acela că se poate scurge repede dacă este bruscată sau supraîncărcată. Se recomandă încărcarea unei baterii cu un regulator special, pentru a elimina orice risc de defecțiune. Pentru a ne asigura că bateria solară aleasă este durabilă, trebuie să o analizăm cu atenție. O baterie solară Varta cu descărcare adâncă 12V 150Ah ce valorifica tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) este o investiție inteligentă, de viitor. Această tehnologie presupune că acumulatorul rezistă cu brio la șocuri, vibrații sau lovituri.

Descriere acumulator solar Vartă LAD150 AGM Deep-Cycle

Acumulatorul solar Vartă LAD150 a fost dezvoltat special pentru ultimele modele de bărci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene şi foloseşte tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv acumulatorul solar poate să pună la dispoziţie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numeroşi consumatori electrici pe întreagă lui durata de funcţionare. Datorită autodescărcării minime, se pretează perfect şi pentru utilizarea sezonală şi nu necesită întreţinere.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar Varta LAD150 AGM Deep-Cycle, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsești pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns