O casă fericită este o casă cu un kit solar termic eficient

1

Apa caldă este o necesitate şi cu toţii ştim acest lucru. Nu e prea plăcut ca, după o zi grea la muncă, intrând obosit în duş, să observi că nu este apă caldă. Sau, pe de altă parte, ai încercat vreodată să speli vasele cu apă rece? Niciunul dintre cele două scenarii nu ne place, aşa că trebuie să prevenim aceste situaţii. Este necesar să ne asigurăm mereu că avem în casă apă caldă, indiferent de condiţii.

Care este metoda prin care beneficiezi de apă caldă?

Kit solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54

Kit solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54

În general, persoanele care locuiesc la bloc au apă caldă de la reţeaua naţională. Astfel, odată cu citirea apometrelor se plăteşte o anumită factură. La casă, multe persoane beneficiază de serviciile unui boiler electric, care are rolul de a încălzi o anumită cantitate de apă. Totuşi, ambele variante sunt costisitoare şi sunt dependente de factori externi.

Atunci când există o pană de curent, cu siguranţă că nu veţi mai profita de apa caldă produsă de boilerul electric. Pe de altă parte, dacă locuiţi la bloc şi apa este oprită în tot oraşul, va trebui să aveţi răbdare până să puteţi face o baie relaxantă.

Optează pentru un kit solar termic eficient dacă locuieşti la curte

Un kit solar pentru încălzirea apei menajere este perfect pentru orice gospodărie. Tocmai din acest motiv, achiziţionarea instalaţiei termice cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este o investiţie inteligentă în viitor.

Acest kit solar termic eficient prezintă patru panouri solare de o calitate înaltă, fabricate în Germania, dar şi alte componente la fel de rezistente: staţie soalară, controler diferenţial şi accesorii de montare. Ideal pentru locuinţe personale, vile sau duplexuri, acest kit foloseşte energia solară captată şi încălzeşte eficient apa menajeră.

Deoarece acest kit solar termic eficient nu conţine printre componentele sale boiler, este necesar să îl aveţi montat în prealabil în locuinţă. Cu un boiler cu două serpentine puteţi conecta în paralel şi sistemul de apă caldă, dar şi centrala termică necesară îcălzirii locuinţei.

Prezentarea kitului solar termic cu 4 panouri solare IFST 2,05/2,54

Kitul solar termic cu patru panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este un sistem de încălzire ideal pentru case, vile sau duplexuri şi are rolul de a încălzi apa menajeră din locuinţă cu ajutorul energiei captate de la soare. Kitul solar dispune de patru colectoare solare plane Idella Family Standard, o staţie solară cu consum redus de energie, un controler şi un set de bază pentru instalarea pe acoperiş. Acest sistem este indicat în cazul locuinţelor care au deja montat un boiler, însă acesta trebuie să prezinte două serpentine, una pentru încălzire cu sistem solar, iar cealaltă pentru încălzire cu centrală termică.

Mai multe detalii despre acest kit solar termic şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Baterie solară cu GEL pentru vehicule electrice | eSolar.ro

Lasa un raspuns