Ai 5 motive pentru a alege o lampă cu led Idella Sirius pentru iluminat

2

Dacă sunteţi în dubii în privinţa alegerii unui sistem pentru iluminat, mai jos vă vom oferi 5 motive esenţiale pentru care merită să analizezi atent oferta lămpii cu led pentru iluminat Idella Sirius.

Lampa cu led pentru iluminatul grădinii Idella Sirius SLI011009

Lampa cu led pentru iluminatul grădinii Idella Sirius SLI011009

1. Lampa cu led Idella Sirius este economă

Economia este o problemă dezbătută în fiecare familie, aşa că merită să investiţi într-o lampă cu led pentru iluminat care să consume foarte puţin. Ba mai mult, lampa Idella Sirius se conectează la sistemul solar fotovoltaic, deci prezintă costuri 0. Nu veţi mai plăti facturi uriaşe la electricitate lunar, ci vei putea face economii, amortizând rapid investiţia.

2. Lampa cu led Idella Sirius nu poluează

Deoarece lampa cu led Idella Sirius prezintă o tehnologie solară, nu afectează în niciun fel natura. Soarele este principalul factor al funcţionării lămpii, aşa că veţi profita de iluminatul grădinii fără a face niciun compromis.

3. Lampa cu led Idella Sirius este eficientă

Eficienţa este o caracteristică pe care o căutăm mereu. Deşi multe persoane îşi imaginează că o lampă solară oferă puţină lumină în timpul nopţii, lampa Idella Sirius SLI011009 este foarte eficientă. Aceasta oferă o tensiune de 230 V, 10.5 W şi îndeplineşte clasa electrică 1. Aşadar, veţi beneficia de o metodă eficientă de iluminat vreme îndelungată.

4. Poţi personaliza lampa cu led Idella Sirius după bunul plac

Fie că preferi culoarea de lumini alb rece, fie că preferi alb cald, poţi opta pentru oricare dintre cele două variante. De asemenea, carcasa este disponibilă în două variante: argintiu şi negru. Aşadar, puteţi asorta ambele variante de lămpi cu led cu design-ul exterior din grădină.

5. Lampa cu led Idella Sirius nu cuprinde materiale toxice

Tuburile fluorescente, lămpile cu vapori de mercur sau de sodiu sunt variante de iluminat folosite, însă acestea conţin mercur, plumb sau tungsten. Toate acestea sunt materiale toxice, pe care însă lampa cu led Idella Sirius nu le foloseşte. Veţi obţine un iluminat curat şi eficient, pentru o vreme îndelungată.

Descrierea lămpii cu led pentru iluminatul grădinii Idella Sirius SLI011009

Concepută special pentru a înlocui proiectoarele stradale clasice, lampa cu led pentru iluminatul grădinii Idella Sirius SLI011009 este un sistem de iluminat exterior ce oferă o eficienţă luminoasă ridicată, la un consum redus de energie. Disponibilă în culoare albă caldă şi culoare albă rece, această lampă cu led poate fi alimentată de panourile fotovoltaice care produc energie solară. Pe lângă economia pe care o face, lampa cu led pentru iluminatul grădinii Idella Sirius SLI011009 nu poluează, impune costuri reduse de mentenanţă şi are o durată de viaţă lungă. În realizarea ledurilor nu sunt folosite materiale toxice precum mercurul, plumbul sau tungsten-ul, spre deosebire de tuburile fluorescente, lămpile cu vapori de mercur şi cele de sodiu, care conţin materialele precizate.

Mai multe detalii despre această lampă cu led pentru iluminatul grădinii, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Cum să alegi o baterie solară pentru vehicule electrice? | eSolar.ro

  2. Pingback: Kit solar termic eficient pentru casa ta | eSolar.ro

Lasa un raspuns