Cum să alegi inteligent o baterie solară pentru vehicule electrice?

1

Vehiculele electrice de mici dimensiuni sunt folosite în general în sport, însă nu se exclude nici utilizarea lor în alte domenii. Acestea sunt preferate datorită mărimii mici şi a uşurinţei în deplasare în locurile unde spaţiul reprezintă o problemă.

Unde folosim vehiculele electrice?

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah cu rezistenta mare la socuri mecanice

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah

Există vehicule electrice folosite chiar pentru scopul personal, în deplasare, însă acest tip de automobil nu este încă unul extrem de popular. În schimb, se folosesc vehicule electrice în diverse sporturi, precum golful. Maşinuţele de golf sunt necesare în timpul jocului, fiind perfecte pentru a facilita transportul jucătorilor. În permanenţă trebuie să existe o astfel de maşinuţă la dispoziţia participanţilor, astfel că organizatorii trebuie să se asigure de la început de o funcţionare fără nicio problemă.

Pe de altă parte, vehiculele electrice sunt folosite şi în fotbal sau sporturi pentru echipajul medical. Astfel, medicii se pot deplasa rapid la jucătorul accidentat şi îl pot scoate în afara terenului fără a cauza neplăceri.

O baterie solară pentru vehiculele electrice trebuie să fie durabilă

Acumulatorul este esenţial pentru o asemenea maşină, căci în lipsa lui funcţionarea nu ar fi posibilă. O baterie solară pentru vehiculele electrice precum Victron GEL 12v220Ah este o alegere foarte bună. Tehnologia valorificată, aceea în care electrolitul din interior este prezent sub formă de gel, face bateria mult mai rezistentă la şocuri. Astfel, aceasta va avea o durată de viaţă prelungită, iar proprietarul se va bucura de avantajele ei mai mult timp.

Bateriile solare cu gel au un raport calitate-preţ foarte avantajos, mai ales dacă luăm în considerare şi faptul că pot fi depozitate perioade lungi de până la un an fără a necesita încărcare. Bateriile solare Victron primesc o garanţie de 2 ani şi sunt perfecte pentru buna funcţionare a oricărui vehicul electric.

Descrierea bateriilor solare Victron GEL 12v220Ah

Acumulatorii solari GEL 12v220Ah de la Victron au, în comparaţie cu acumulatorii AGM, o durată de funcţionare mai mare şi suportă un număr mai mare de cicluri complete de încărcare şi descărcare. Datorită faptului că electrolitul din interiorul acestor baterii este sub formă de gel, ele sunt extrem de rezistente la şocuri. Folosite în general la sistemele cu panouri solare fotovoltaice, la rulote, vehicule electrice sau aspiratoare industriale, bateriile solare cu gel au avantajul de a fi depozitate perioade lungi de timp, de până la un an, fără a necesită încărcare. Acumulatorii solari GEL 12v220Ah au o capacitate la descărcare în 20 de ore de 220 Ah şi o garanţie de 2 ani.

Mai multe detalii despre baterii solare Victron GEL şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panouri solare monocristaline, energie ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns